YoungGeorgianLolitas

Gruzija: Nika Kočarov i Young Georgian Lolitaz putuju u Stokholm

Na današnjoj pres konferenciji održanoj od strane Gruzijskog javnog servisa GPB, objavljeno je da ove godine Gruzija svog predstavnika bira interno i da će njeni predstavnici biti Nika Kočarov i Young Georgian Lolitaz. U isto vreme poslat je otvoren poziv kompozitorima i tekstopiscima da pošalju svoje predloge javnom servisu Gruzije i to mogu učiniti do 8. januara, a 5 najboljih pesama će se naći u užem izboru koji će se emitovati uživo. Pobedničku pesmu odabraće publika i žiri.

Zainteresovani kompozitori treba da pošalju audio verziju pesme, fotografije i CV na e-mail adresu: evrovision@gpb.ge najkasnije do 8. januara.

Nika i Young Georgian Lolitaz su poznati po svom stilu muzike, alternativnom roku. Na javni konkurs potrebno je poslati pesme koje odgovaraju stilu muzike kojim se Nika i Young Georgian Lolitaz bave. Traženi stil muzike opisuje se kao alternativni indi rok sa zvucima elektronike, disko muzike, dens i klupske muzike. Pored toga što kompozicija do sada nije smela biti puštana u javnosti, treba da bude ne duža od 3 minuta, što su opšte poznata pravila za Pesmu Evrovizije.

Poslušajte neke od pesama Young Georgian Lolitaz grupe: