IMG_5975

Bojana na Sajmu turizma

Predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije Bojana Stamenov bila je danas u poseti Sajmu turizma koji se od 19. do 22. februara održava na Beogradskom sajmu.

Bojana je na Sajam turizma došla kao gost Radio televizije Srbije i emisije Knjiga utisaka, koja u okviru sajma ima svoj štand. U razgovoru sa novinarima, Bojana je istakla da je veoma srećna i da joj je pripala velika čast što će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizje u Beču i da samo četiri dana od pobede dobija puno pozitivnih rekacija kolega, ali i domaće i evropske javnosti.

Bojana Stamenov će biti gost emisije Žikina šarenica koja će se emitovati za vikend, a koja se danas snima na Sajmu turizma. Tom prilikom Bojana će otpevati pesmu Ceo svet je moj sa kojom će nastupiti u Beču, ali i izvesti pesme Devojko mala i Čamcem plovim sam po Tisi uz pratnju Narodnog orkestra RTS-a.

Inače, ovo je 37. Sajam turizma koji se održava na Beogradskom sajmu, a u okviru koga se okupilo 1100 izlagača iz zemlje i inostranstva, što ga čini jednim od najvećih sajmova ove vrste u jugoistočnoj Evropi.