673aede4-25c4-460a-8c3a-6745e5369272

Gruzijski „ratnik“ traži svoj logo

Gruziju će na Pesmi Evrovizije u Beču predstavljati Nina Sublati sa pesmom Warrior, a ovih dana je raspisan i konkurs za logo za pomenutu pesmu. Svi zainteresovani su pozvani da pošalju svoja originalna rešenja, a pobedika će izabrati sama Nina Sublati, zajedno za Evrovzijskim timom Gruzije, a pobednik će od Javnog servisa Gruzije (GPB) dobiti adekvatan poklon.

Zanimljivo je da će Nina pobednički logo istetovirati na svom telu. Zainteresovani svoje radove mogu poslati do 20. aprila na e-mail adresu n.uznadze@gpb.ge.

Inače, poznata je i osoba koja će kreirati garderobu za gruzijsku predstavnicu. To je Keti Chkhikvadze, koja će pored garderobe za nastup, kreirati i garderobu koju će Nina nositi na Opening party-ju i na probama. 

Keti Chkhikvadze je rođena u Tbilisiju 16. januara 1978. godine i poznata je gruzijska modna kreatorka. U Tbilisiju ima svoju radnju, a radila je u Kazakstanu i mnogim modnim prestonicama u svetu kao što su Milano, Pariz, Njujork. Ima svoj modni brend pod nazivom KETI CHKHIKVADZE.

Po dolasku u Beč, gruzijsku delagaciju će sačekati čak 4 hosta, po nacionalnosti Gruzini. Domaćin 60. Pesme Evrovizije ORF, ranije je otvorio poziv za volintere, a gruzijskoj delegaciji dodelio je njih četvoro.

Gruzija će nastupiti pod rednim brojem 16 u prvom polufinalu Pesme Evrovizije u Beču 19. maja.