Foto: Olivier Vanhoutte
Foto: Olivier Vanhoutte

Bojana na promo turneji u Belgiji

Nakon Holandije i velike predevrovizijske „groznice“ u Amsterdamu, Bojana Stamenov je posetila Belgiju.

Kao i prošle nedelje, i ovaj vikend je bio rezervisan za promotivnu turneju naše ovogodišnje predstavnice. Pesma Beauty Never Lies, kojom će nas Bojana predstavljati u Beču, ima veliki broj obožavalaca i u Briselu. Ova informacija obradovala je i Bojanu, koja je nastupila na evrovizijskom koncertu u Briselu, dala veliki broj intervjua i gostovala u brojnim televizijskim i radijskim emisijama.

Oduševljena sam Belgijom. Turneju smo iskoristili da obiđemo dva grada, Brisel i Genk. Prelepe građevine bile su svuda oko nas, a saznanje da su mnoge od njih stare i više od četiri veka čini ih još privlačnijim i fascinantnijim. Ceo grad miriše na vafle, a čokolada je nešto posebno. Preporučujem svima – kaže Bojana u svojim prvim utiscima sa turneje.

Imali smo nastup u subotu i iznenadila me je velika podrška koju svi pružaju našoj pesmi, te se lepa priča iz Amsterdama nastavlja. Osim nastupa, vreme smo iskoristili za brojne intervjue. Posebno bih izdvojila posetu i gostovanje na nacionalnom radiju Belgije, jer sam jedini učesnik Pesme Evrovizije koji je tamo gostovao, te su mi na taj način ukazali posebnu čast – dodaje naša predstavnica.

Treba napomenuti da su sve zemlje koje je Bojana Stamenov posetila u istoj polufinalnoj večeri kao i Srbija, i da, samim tim, imaju pravo glasa.

Pogledajte fotografije iz Belgije. Foto: Olivier Vanhoutte

Pogledajte Bojanin nastup uživo u Briselu:

Bojana je u Belgiji dala veliki broj intervjua. Jedan od njih je i za naše kolege iz Eurosong.be. Pogledajte šta im je Bojana rekla. Intervju je na engleskom jeziku.

Izvor
  • RTS