Forum_MisMister

Forumski izbori za mis, mistera i najbolju pesmu Evrosonga 2015

Dragi posetioci Evropesma.org, pozivamo vas da se registrujete na naš evrovizijski forum i priključite diskusijama o Pesmi Evrovizije i regionalnoj muzičkoj sceni.

U toku je tradicionalno glasanje za mis i mistera ovogodišnjeg takmičenja, koje se organizuje već 7. godinu zaredom, a biramo i najbolju pesmu po mišljenju članova foruma. Do kraja aprila se glasa za oba polufinala po poznatom evrovizijskom principu, nakon čega će uslediti i finalno glasanje. Sve pesme možete preslušati preko interaktivne mape.

Možete birati između 29 žena iz 26 zemalja i 38 muškaraca iz 23 zemlje. Glasanje za mis i mistera traje do 26. maja, tako da ćete imati priliku da učesnike vidite i na samom takmičenju za Pesmu Evrovizije i bolje ih procenite kako biste dali konačan sud.

Uskoro očekujte još zanimljivosti kako na forumu, tako i na našem sajtu.

Podelite vaše mišljenje sa drugim fanovima Pesme Evrovizije i budite deo najveće evrovizijske onlajn zajednice u regionu!

U nastavku slede linkovi do pomenutih tema:

Miss Eurovision 2015 Mister Eurovision 2015 GLASANJE: ESC 2015 – 1. Polufinale GLASANJE: ESC 2015 – 2. Polufinale REGISTRUJTE SE NA FORUM!