iaqp_source

Robi Vilijamas u Beogradu 17. juna!

Koncert decenije muzičke superzvezde i najtraženije svetske pop ikone Robija Vilijamsa i definitivno stiže u Srbiju!

„Pakao je nestao, raj je stigao i ja krećem na turneju“, reči su kojima je Robbie najavio planetarnu turneju i otvorio je rasprodatim koncertima u Madridu, Barseloni i Parizu! Zahvaljujući naporima organizatora i ličnoj Robijevoj želji da nastupi u Srbiji, priliku da iskuse svojevrsni „raj na zemlji“ imaće i domaća publika na koncertu u Beogradu.

Kako je i zvanično potvrđeno na konferenciji za novinare u Beogradu, organizatori ovog spektakla, Exit tim i Skymusic, uz podršku Arene Beograd i AAA Produkcije, objavili su da je i pored ponuđenih daleko nižih cena ulaznica za beogradski koncert u odnosu na druge evropske metropole, za pozitivan ishod višemesečnih pregovora bila presudna lična Robijeva želja da nastupi u našoj zemlji. Naime, cene ulaznica za beogradski koncert najniže su na celoj turneji i počinju već od 3990 dinara, odnosno oko 33 evra, što je tačno trećina prosečne cene na evropskom delu turneje! Prodaja ulaznica za prvi veliki spektakl ovog tipa posle koncerata Madonne i Rolling Stonsa, počeo je od ponedeljka 6. aprila na blagajnama Eventima. Za najbrže fanove Robija Vilijamsa, samo do 9. aprila, u prodaju je bio pušten i ograničen kontigent ulaznica za parter uz poklon cenu od samo 3390 dinara!

Robbie-Williams6Jedinstveno harizmatični Robert Peter „Robbie“ Williams je najpopularnija svetska pop zvezda neprikosnovenog muzičkog kalibra i jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena sa 11 albuma koji su prodati u preko 77 miliona primeraka širom sveta! Sa svega 16 godina počeo je kao član benda Take That, a polovinom devedesetih usled masivne popularnosti, odlučuje da lansira solo karijeru, što se pokazalo kao jedna od najboljih odluka u muzičkoj industriji. Njegovi albumi su redom osvajali prva mesta na britanskim i svetskim top listama, uz hitove kao što su „Feel“, „Supreme“, „Rock DJ“, „Come Undone“, „Rudebox”, „Millenium“, „Kids“, „Angels“ i brojni drugi! Do sada je osvojio neverovatnih 17 BRIT nagrada, i time postao najuspešniji muzičar otkako se dodeljuju! Williams je 2006. godine ušao i u Ginisovu knjigu rekorda sa 1,6 miliona prodatih ulaznica u jednom danu! Robbie već beleži veliki uspeh i nove rekorde svojom novom svetskom turnejom „Let Me Entertain You“ tokom koje na lično insistiranje želi da obuhvati i gradove u kojima do sada još nije nastupao. Britanske dnevne novine The Guardian ove godine dale su i najbolji opis njegove spektakularne turneje: „Ako neko ove godine pruža više zabave od Robija Vilijamsa, i spremnost da se na koncertu preda publici do kraja, voleli bismo to da vidimo“.

Ulaznice za spektakl na Ušću podeljene su po zonama, kao što su Parter A po ceni od 4990, odnosno Parter B od 3990 dinara, što su najjeftinije ceni na turneji i predstavljaju najveći deo ukupnog kapaciteta od 30.000 posetilaca! Fan pit ima dve zone, od 5990 dinara za 1.500 najbržih fanova, dok svega 500 najvernijih fanova imaju posebnu zonu uz pistu po kojoj hoda Williams, po ceni od 6.990 dinara, koliko koštaju najjeftinije ulaznice u Rimu, Atini ili Budimpešti! Za one koji preferiraju sedenje, na raspolaganju su ulaznice za tribine po ceni od 5.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaz na Lounge platformu je 12.000, a mesto u Gold separeima 24.000 dinara.

Karte za koncert možete kupiti OVDE. Pogledajte plan Ušća za koncert Robija Vilijamsa.

22656_254326382425_648097425_3439003_1379404_n

Pogledajte promotivni spot za koncert: