IMG_2554

Održana srpska žurka u Beču

Sinoć je u Beču održana srpska žurka, u prelepom ambijentu Kursalona u centru Beča

Žurka je počela predstavljanjem naše predstavnice Bojane Stamenov, koja je pevala pesme na srpskom i engleskom jeziku, a svoj nastup je započela pesmom Čaroban, koju je za Srbiju na Pesmi Evrovizije u Dizeldorfu izvela Nina Radojičić. Bojana nam je još jednom pokazala svoje neverobatne glasovne mogućnosti i nagovestila sjajan nastup u utorak u 1. polufinalu Pesme Evrovizije u Beču.

Među brojnim gostima bile su i njene kolege iz Albanije, Azerbejdžana, Crne Gore, Makedonije i Slovenije, kao i strani novinari, koji su sa oduševljenjem pratili nastupe na žurci koju je priredila srpske delegacija.

Pored Bojane Stamenov prisutnima su se predstavili i njeni prateći vokali, između ostalih Marko Nikolić, koji živi u Beču, koji su, takođe, digli publiku na noge.

Druga zvezda večeri bila je svakako Marija Šerifović, pobednica Evrosonga 2007. godine, koja je Bojani Stamenov poželela da uđe u finale, u šta, kako je rekla, ne sumnja. Veliko oduševljenje prisutnih svakako je bila Marijana interpretacija pesme Molitva, uz pomoć Sanje Bogosavljević i devojaka koje prate predstavnika Crne Gore Nenada Kneževića Kneza, a koja je izazavala veliko oduševljenje prisutnih gostiju.

Za kraj priređeno je iznaneđenje, nastupili su trubači koji su doprineli da atmosfera bude još veselija.

Naša ekipa bila je na licu mesta i zabeležila je delić sjajne atmosfere: