img9719

Betmen – novi hit Saške Janković

Posle trećeg nastupa na Pesmi Evrovizije, ovoga puta sa Bojanom Stamenov, Saška Janković nam predstavlja svoju novu pesmu koja pretenduje da bude letnji hit.

Tekst je šaljiv jer svaka žena je bar jednom poželela da bude sa nekim Superherojem. A po Saški, Betmen je frajer broj jedan. Pesma je brzog ritma, sa primesama hip hopa i balkanskog melosa. U pesmi gostuje Struka, jedno od najpopularnijih lica hip-hop scene.

Htela sam da se vratim onome što jesam, onome što volim, a to su odličan ritam za đusku i dobro pevanje, kao i mešavina sveta i Srbije. Betmen je pesma koju ćete voleti! Brza je, ima dobar ritam, vrcava je ali nije laka za pevanje. Svi mi govore da vole moju energiju na bini i u pevanju, e pa evo singla koji odgovara mom karakteru i toj „vrcavoj“ energiji! Pesma brzo ulazi u uši, sigurna sam da će se đuskati uz nju ovo leto – rekla je Saška.

Muziku potpisuje Saška, tekst Saška i Struka zajedno, a aranžman Vladimir Jovan iz ateljea „Save room“. Singl je izašao za izdavačku kuću „My People“, tako da ga svako može naći na iTunes-u, Deezer-u, Spotify-ju…

Preslušajte pesmu Betmen: