34 Janja Stamenković

Budimo humani, pomozimo maloj Janji

OGAE Srbija se uključila u akciju pomoći maloj Janji Stamenković, koja boluje od tumora na hipofizi i kojoj je hitno potreban novac za operaciju u Istanbulu.

U svrhu pomoći maloj Janji biće organizovan Ženski medijski humaniratni turnir u malom fudbalu, koji će se održati na platou ispred Delta city-ja u nedelju 21. juna od 12 časova.

Janja Stamenković je korisnik Humanitarne fondacije Novi Beograd, a koja boluje od tumora na hipofizi i kojoj je hitno potreban novac za operaciju u Istanbulu. Mala Janja još uvek nije krenula u školu, skoro da uopšte ne vidi i otežano se kreće, a potrebno je još oko dva i po miliona dinara da Janja ode na operaciju, ozdravi, krene u školu i ima normalan život.

Na humanitarnom turniru učestvovaće ženske ekipe Blica, Studija B, Grand TV, Moja TV – Gradski magazin, Komunalne policije, Humanitarne fondacije Novi Beograd kao i drugih ekipa, stoga pozivamo sve ljude dobre volje da dođu u nedelju ispred Delta citija i podrže ovaj humanitarni turnir.

Posetioci će dobrovoljne priloge moći da ostave u kutiji specijalno namenjenoj za Janju Stamenković, kako na sam dan turnira, tako i od četvrtka u centralnom holu Delta city-ja, a oni koji ne mogu doći se mole da ukucaju 34 u tekst poruke i pošalju na broj 3030, koji važi za sve mreže. Poruka je 100 dinara i oslobođena je PDV-a.

Turnir će otvoriti ovogodišnja srpska predstavnica na Pesmi Evrovizije, Bojana Stamenov, koja će izvesti početni udarac i otpevati svoju evrovizijsku pesmu Beauty never lies, a koja je mnogo puta do sada pokazala svoju humanost.

OGAE Srbija poziva sve članove i posetioce našeg sajta da podrže akciju u skladu sa svojim mogućnostima.

Hvala u Janjino ime.