Foto: Maciej Błażewicz
Foto: Maciej Błażewicz

Prva konferencija za medije Srbije

Nakon današnje probe, srpski tim je održao i prvu konferenciju za medije. Tijana je rekla da je proba prošla odlično i ponovila da je neverovatno ponovo biti deo Evrosonga. Takođe, pričala je o srpskoj verziji pesme koja je izašla sinoć i koju besplatno možete preuzeti u MP3 i WAV formatu na našem sajtu na stranici posvećenoj Srbiji na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije. Tekst i aranžman potpisuje Dušan Alagić, a u ovoj verziji se sjajno čuju i živi instrumenti, poput klavira, čela i violine. Na oduševljenje prisutnih novinara, Tijana je otpevala deo srpske verzije i dobila veliki aplauz.

Tijana se pohvalila podrškom koju je dobila od kolega iz Srbije, prevashodno prethodnih predstavnika naše zemlje na Evroviziji. Na pitanja novinara, pričala je i o iskustvu iz Dizeldorfa i predevrovizijskim koncertima, što možete videti na priloženom snimku našeg dopisnika iz Kijeva, Maćeja Blaževića.

Sledeće pojavljivanje u dvorani srpski tim će imati u petak, 5. maja od 11:15 po ukrajinskom vremenu, kada nas očekuje druga proba na kojoj se očekuje da će Tijana i plesač Boris obući prave scenske kostime.

Foto i video: Maćej Blažević