Sara Đokić (Foto: Ivan Simonović)
Sara Đokić (Foto: Ivan Simonović)

Sara Đokić pobednica BIG FASHION evrovizijskih karaoka

Sinoć je u BIG FASHION šoping centru u Beogradu održano 11. izdanje tradicionalnog takmičenja u pevanju evrovizijskih karaoka u organizaciji OGAE Srbija i BIG FASHION šoping centra. Nastupilo je 13 takmičara koji su izvodili poznate evrovizijske hitove. Imali smo priliku da čujemo 7 devojaka i 6 momaka. Sedmočlani žiri koga su činili predstavnici Srbije u Lisabonu – članovi grupe „Sanja Ilić i Balkanika“, Sanja Ilić, Danica Krstić, Mladen Lukić, Nevena Paripović, prateći vokal Iva Baničević, kao i prošlogodišnja predstavnica Srbije Tijana Bogićević i mladi muzičar Luke Black, odlučio je da pobedu odnese Sara Đokić. Ona je osvojila žiri odličnim izvođenjem pesme  „What If“ s kojom je Dina Garipova predstavljala Rusiju na Pesmi Evrovizije 2013. Predsednik žirija bio je Sanja Ilić, čiji su poeni odlučivali u slučaju da dva takmičara imaju jednak broj poena.

Voditelj programa bio je glumac Zoran Pajić, koji je na početku predstavio članove žirija, a kako je to izgledalo možete pogledati na našoj Facebook strani. Nakon uvodnog predstavljanja članova žirija, na binu su izašli naši ovogodišnji predstavnici na Evroviziji i izveli srpsku evrovizijsku pesmu „Nova deca“ (nastup možete pogledati OVDE). Pred saopštavanje rezultata glasanja, Tijana i Luke Black su takođe nastupili izvevši svoje pesme „Bezuslovno“, odnosno „Walpurgis Night“. Događaju je prisustvovala i Sanjina supruga Tatjana Karajanov, koautor pesme „Nova deca“.

Nakon uvodnog dela, došlo je vreme da nam se predstave i prijavljeni takmičari, među kojima je bilo i vrsnih vokala. Pored Sare, najviše su se istakle Radmila Stojković koja je sa pesmom „Secret Combination“ osvojila drugo mesto, i Sofija Joković, koja je zauzela treće mesto otpevavši „Beauty Never Lies“ Bojane Stamenov.

Za najbolje takmičare nisu izostale ni vredne nagrade:

1. mesto: 20.000 dinara za kupovinu u multibrend prodavnici satova i nakita S&L Jokić;
2. mesto: 10.000 dinara za kupovinu u prodavnici Swarovski;
3. mesto: 5.000 dinara za kupovinu u Italoptiku.

Konačni rezultati glasanja (kliknite na sliku za uvećan prikaz):

BIG-FASHION-karaoke-rezultati

Sarino pobedničko izvođenje pogledajte OVDE.

Delić atmosfere možete pogledati i na našem Instagram profilu www.instagram.com/ogaeserbia.

Pogledajte fotografije sa tehničke probe i samog događaja (Foto: Ivan Simonović, Sanja Ilić & Balkanika Official page):