ListicFinale_ESC2019

Pesma Evrovizije 2019: Preuzmite listić za glasanje u finalu!

Večeras se u Expo Tel Aviv dvorani održava veliko finale 64. Pesma Evrovizije. Predstaviće se predstavnici 26 zemalja, među njima i predstavnica Srbije, Nevena Božović, koja će pod brojem 23 izvesti pesmu „Kruna“.

Bilo da Pesmu Evrovizije pratite sami, porodično ili u društvu, pripremili smo vam glasački listić za večerašnji šou, u vektorskom PDF formatu, koji možete besplatno preuzeti i odštampati, a onda tokom prenosa i vi budete u ulozi žirija tako što ćete na njih beležiti vaše utiske o pesmama, vokalnim mogućnostima izvođača, scenskim nastupima i kostimima. Ostavljamo vama da sami odaberete sistem po kome ćete beležiti utiske, a to npr. može biti brojčano, po evrovizijskom principu (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 i 12 poena).

Prenos iz Srbije možete pratiti na kanalima RTS 1, RTS HD, RTS Svet, kao i putem interneta na RTS Planeta i zvaničnom YouTube kanalu Pesme Evrovizije, ali i slušati na talasima Radio Beograda. Večeras iz Srbije možete da glasate slanjem rednog broja pesme na broj 1557. Cena SMS poruke je 39,60 RSD (Telekom i Telenor), 39,48 RSD (VIP) uključujući PDV. Glasanje će početi nakon što budu izvedene sve takmičarske pesme i trajaće oko 40 minuta i sa jednog broja može se glasati 20 puta.

Preuzmite listić za finale