GlasackiListici_polufinale_ESC2019

Pesma Evrovizije 2019: Preuzmite listiće za glasanje u polufinalu!

64. Pesma Evrovizije počeće današnjom ceremonijom otvaranja na narandžastom tepihu na Habima trgu u Tel Avivu. Završene su individualne probe svih učesnika, a od sutra nas očekuju generalne probe i glavni događaji Pesme Evrovizije: 1. polufinale u utorak 14. maja (Srbija nastupa pod brojem 9), 2. polufinale u četvrtak 16. maja i finale u subotu, 18. maja, kada ćemo dobiti novog evrovizijskog pobednika.

Kao i svaki godine, fanovi pomno prate evrovizijska dešavanja i navijaju za svoje favorite. Bilo da Pesmu Evrovizije pratite sami, porodično ili u društvu, pripremili smo vam glasačke listiće za oba polufinala, u vektorskom PDF formatu, koje možete besplatno preuzeti i odštampati, a onda tokom prenosa i vi budete u ulozi žirija tako što ćete na njih beležiti vaše utiske o pesmama, vokalnim mogućnostima izvođača, scenskim nastupima i kostimima. Ostavljamo vama da sami odaberete sistem po kome ćete beležiti utiske, a to npr. može biti brojčano, po evrovizijskom principu (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 i 12 poena).

Prenos iz Srbije možete pratiti na kanalima RTS 1, RTS HD, RTS Svet, kao i putem interneta na RTS Planeta i zvaničnom YouTube kanalu Pesme Evrovizije.

Preuzmite listić za 1. polufinale

Preuzmite listić za 2. polufinale