Foto: Dejan Milićević
Foto: Dejan Milićević

Predstavljena engleska verzija pesme „Loco Loco“

Članice grupe Hurricane u okviru priprema za predstojeću Pesmu Evrovizije snimile su i englesku verziju pesme „Loco Loco“.

Pesma sa tekstom na engleskom premijerno je jutros prikazana na zvaničnom YouTube kanalu „Pesme Evrovizije“. Osim drugačijeg teksta, engleska verzija ima i nešto drugačiji aranžman u odnosu na originalnu verziju. Naše predstavnice su nedavno u emisiji Studio na RTS-u izvele i akustičnu verziju pesme „Loco Loco“, čiju su scenu iskoristile i za snimanje videa za englesku verziju, a originalna verzija pesme kojom će „Hurricane“ predstavljati Srbiju imala je premijeru početkom marta.

Predstavnice Srbije će nastupiti pod brojem 9 u drugom polufinalu, 20. maja. Kako su organizatori takmičenja dozvolili da i publika bude deo šoua, i to popunjavanjem kapaciteta najviše do 3500 sedećih mesta na tribinama, Hurricane će imati priliku da više osete čari atmosfere uobičajene Pesme Evrovizije.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>