PZE 23

Objavljene su sve kompozicije festivala Pesma za Evroviziju 2023

Danas, tačno u podne, RTS je na svom zvaničnom YouTube kanalu objavio sve kompozicije koje će se ove godine takmičiti na srpskom nacionalnom izboru Pesma za Evroviziju 2023.

Kao što je ranije objavljeno, na ovogodišnjem izdanju Pesma za Evroviziju 23 takmičiće se ukupno 32 kompozicije, raspoređene u dve polufinalne večeri. U svakom polufinalu čućemo po 16 kompozicija, a najboljih 8 kompozicija iz oba polufinala plasiraće se u finale festivala.

Ovogodišnje kompozicije festivala Pesma za Evroviziju 23 možete poslušati u priloženim plej listama na zvaničnom YouTube kanalu RTS-a.

PRVO POLUFINALE – 1. MART

DRUGO POLUFINALE – 2. MART

Ovogodišnji takmičari će svoje pesme od sutra, 3. februara predstavljati u okviru gostovanja u emisijama RTS-a – Jutarnjem programu i Šarenici.

Prvo polufinalno veče festivala Pesma za Evroviziju 23 održače se 1. marta, dok će drugo polufinalno veče biti održano 2. marta. Veliko finale festiuvala Pesma za Evroviziju 23, kada ćemo i saznati predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije 2023. održaće se 4. marta. Sve tri večeri održaće se u studiju RTS-a sa direktnim prenosom na prvom programu RTS-a i RTS Planeti.