zak_houdek

Žak Houdek peva „My friend“ u Kijevu

Predstavnik Hrvatske na Pesmi Evrovizije u Kijevu Žak Houdek objavio je danas naziv pesme sa kojom će nastupati u Kijevu. Pesma nosi naziv My friend.

Kao i svakom pesmom do sad tako i ovom evrovizijskom želim među ljudima proširiti osećaj zajedništva, prijateljstva i uvažavanja različitosti, izjavio je Žak Houdek.

Sa nazivom pesme, počela je i digitalna kampanja pod nazivom #beMyfriend koju je sa svojim timom osmislio hrvatski evrovizijski predstavnik. Na društvenim mrežama objavio je fotografiju kojoj je cilj da motiviše ljude na širenje, stvaranje i obnavljanje prijateljstva.

Setite se svojih prijatelja, razveselite ih fotografijom koju ćete im posvetiti, pokažite im koliko vam znače, ostvarite nova prijateljstva! Neka ova pesma i kampanja #beMyfriend slave prijateljstvo, tu životnu radost i neprocenjivo bogatstvo koje se temelji na ljubavi, poverenju i međusobnom uvažavanju! – dodao je Houdek.

Željko Mesar, voditelj HRT-a za Pesmu Ecrovizije je ovim povodom izjavio: Drago nam je što je Hrvatska radiotelevizija nakon prošlogodišnjeg uspešnog povratka ponovno prisutna na ovoj jedinstvenoj i specifičnoj muzičkoj manifestaciji. Sve tri evrovizijske večeri moći će se pratiti uživo na Prvom programu Hrvatske televizije, Drugom programu Hrvatskog radija i pomoću multimedijske usluge HRTi .

Podsetimo Hrvatska nastupa u drgom polufinalu 11. maja, zajedno sa Srbijom.

FORUM: Hrvatska 2017

Izvor
  • eurosong.hr