Eurovision_Serbia

Danas počinju audicije za trećeg izvođača

Danas su počele audicije u cilju potrage za trećim izvođačem, koji će se uz dva afirmisana izvođača boriti za predstavnika Srbije u Beču, sredinom februara naredne godine.

Vladimir Graić, je nakon pristiglih preko 200 prijava, preslušao sve kandidate i zakazao audicije. Prva se održava danas u Nišu u Pozorištu lutaka. Audicije se nastavljaju prekosutra u Zaječaru.

Ove audicije imaju za cilj da se odabere nekoliko kandidata, od kojih će se kasnije izabrati jedan, koji će imati čast da se takmiči za predstavnika Srbije u Beču. Kada se završi polsednja audicija 28. novembra u Beogradu, znaćemo koliko je kandidata odabrano i na koji način će biti izabran jedan.

Vladimir Graić Graja je nakon prispelih predloga tom prilikom izjavio:

Prijatno sam iznenađen kvalitetom neafirmisanih talenata koje sam do sada čuo, te, samim tim, izbor najboljeg među njima neće biti nimalo lak.

Deo snimaka domaćih pop/rok pesmama u trajanju do jednog minuta koje su mi potencijalni kandidati slali tokom ovih 12 dana već sam preslušao. Kada preslušam sve snimke, napraviću uži krug najkvalitetnijih izvođača koje ćemo slušati i na audicijama u šest gradova Srbije. Ovo je samo još jedna potvrda da je naša zemlja veoma bogata talentovanim umetnicima koji često nemaju priliku da se afirmišu. Mi im na ovaj način to omogućavamo.

Graji želimo uspeh u odabiru talenata na audicijama.