EuroFanCafe

Sve o Euro Fan kafeu u Beču

Tokom evrovizijskih nedelja, tradicionalno se pored Eurokluba, kome pristup imaju akreditovani gosti, organizuje još jedno mesto na kome će gosti moći da se opuste – Euro Fan kafe. Ove godine, Euro Fan kafe u organizaciji OGAE Austrija, nalaziće se u EMS Lounge-u, prostoru u kome se i inače organizuju slični događaji, ali i koncerti i prezentacije proizvoda i biće otvoren od 17. do 23. maja. Ovo mesto u srcu grada kombinuje moderni ambijent i odličnu pristupačnost i pogodno je za sve vrste događaja zbog multifunkcionalne arhitekture. Između ostalog, nudi i veliki plesni podijum. Ukoliko vremenski uslovi dozvole, na raspolaganju će biti i otvorena terasa, tj. bašta kafea. U kafe su dobrodošli svi gosti Beča, bez obzira da li su akreditovani za Evrosong ili ne.

Cene ulaznica

Ulaz u Euro Fan kafe je moguć sa nedeljnom ili dnevnim popusnicama. Nedeljna propusnica u pretprodaji do 16. maja košta 29 € za OGAE članove, odnosno 39 € za ostale. Moguće ih je kupiti preko web-sajta oeticket.com. Kako bi ostvarili navedeni popust, OGAE članovi treba da unesu kod koji će dobiti na email. Na lice mesta je potrebno poneti odštampanu potvrdu o kupovini sa oeticket-a kako bi se podigla nedeljna propusnica u vidu narukvice (od 17. do 23. maja od 12 do 20h) i tom prilikom mora se dokazati članstvo pokazivanjem validne članske kartice sa stikerom za 2015. godinu. Od 17. maja, ulaznice će se prodavati na ulazu u kafe i tada će cene za pomenute kategorije biti 35 €, odnosno 45 €. Cena propusnice koja važi za jedno veče u pretprodaji je 13 €, odnosno 15 € na ulazu.

Takođe, dostupni su i VIP paketi ulaznica za 4 ili 6 osoba. VIP Lounge Diamond paket po ceni od 200 € uključuje jednovečernji ulaz za 6 osoba i rezervaciju dve sofe koje imaju direktan pogled na stejdž kao i bocu francuskog šampanjca i grickalice. VIP Lounge Gold paket po ceni od 120 € podrazumeva jednovečernji ulaz za 4 osobe, rezervaciju jednog stola sa 4 barske stolice i bocu penušavog vina i grickalice.

Program

Radno vreme kafea biće organizovano na sledeći način: od 12 do 18 časova, ovo mesto će biti klasičan dnevni kafić sa slobodnim ulazom, dok će nakon toga uslediti program sa svirkama uživo koje startuju od 19 časova i za njih su neophodne pomenute propusnice. Okvirno, u kafeu će gostovati bivši i sadašnji učesnici Pesme Evrovizije, kao i evrovizijski di-džejevi OGAE International, a biće organizovano i takmičenje u obradama, kao i gledanje prenosa polufinala i finala. OGAE Austrija trenutno sprema program za kafe, koji će uključivati razne žurke, a informacije o njima biće objavljene na www.eurofancafe2015.com.

Interesantno je da u ovom prostoru povremeno gostuju i izvođači iz Srbije, pa tako 9. maja nastupa Beogradski sindikat, a 13. juna nastupa MC Yankoo sa Milicom Todorović i Cvijom.

Pogledajte kako izgleda EMS Lounge u različitim prilikama!

Lokacija

Adresa Euro Fan kafea je Dietrichgasse 25, 1030 Beč.  Do njega se iz pravca gradske dvorane (Stadthalle) može doći tako što ćete metro linijom U6 (1 stanica) ili tramvajima 6, 9 ili 18 doći do Zapadne železničke stanice (Westbahnhof), a potom linijom U3 do stanice Kardinal-Nagl-Platz. Ako dolazite sa Rathausplatz-a gde će biti smešteno evrovizijsko selo, sa stanice Herrengasse treba da pređete 5 stanica linijom U3 do stranice Kardinal-Nagl-Platz.

Ključna mesta za fanove:

  • Wiener Stadthalle - Roland Rainer Platz 1
  • Euroklub – Ottakringer pivara, Ottakringer Platz 1
  • Euro Fan kafe – EMS Lounge, Dietrichgasse 25
  • Evrovizijsko selo – Rathausplatz
[TS-VCSC-Google-Maps maptype=“ROADMAP“ mapstyle=“style_default“ height=“500″ metric=“false“ markerzoom=“17″ mapfullwidth=“false“ breakouts=“6″ mapfullwrapper=“false“ directions=“false“ controls_pan=“false“ controls_zoom=“false“ controls_wheel=“true“ controls_scale=“true“ controls_street=“true“ controls_style=“false“ markerstyle=“marker“ markeranimation=“true“ markeranimationtype=“drop“ margin_top=“10″ margin_bottom=“10″ coordinates=“48.200139, 16.402382″ markerinternal=“music_live.png“] Euro Fan kafe [/TS-VCSC-Google-Maps]