Bojana

Bojana na turneji, prva stanica Skoplje

Predstavnica Srbije na ovogodišnjem Evrosongu Bojana Stamenov započela je svoju evropsku turneju. Prva zemlja koju je posetitla je Makedonija.

U Skoplju vlada veliko interesovanje za Bojanom i pesmom Beauty Never Lies. Jednodnevnu posetu našim susedima iskoristila je kako bi dala nekoliko intervjua za štampane i elektronske medije.

Prvi put sam u Makedoniji, samim tim i njenom glavnom gradu. Sve lepe stvari koje sam čula o Skoplju su se ispostavile kao tačne. Osećam se sjajno što je moja prva poseta ovom gradu zapravo evrovizijska poseta. O tome sam nekada maštala, a sada se i ostvarilo, rekla je Bojana Stamenov

Uživam u predstavljanju pesme „Beauty Never Lies“ i radujem se pozitivnim reakcijama i u Skoplju. Nadam se da je ovo samo početak sjajne energije koja postoji i koju ćemo svi zajedno imati i u maju u Beču.

Nakon Makedonije, srpska predstavnica Bojana Stamenov posetiće tradicionalno posećen i poznat susret učesnika Pesme Evrovizije Eurovision in Concert u Amsterdamu. Posle Holandije, pesmu Beauty Never Lies promovisaće i u Belgiji.

Hvala Radio – televiziji Srbije, na ustupljenom članku.

Izvor
  • RTS