Haus-der-Musik

Izložba povodom 60 godina Evrovizije u Beču

U Beču, gradu domaćinu ovogodišnjeg izdanja Pesme Evrovizije održaće se jedna zanimljiva izložba pod nazivom House of Music – 60 Years Eurovision Song Contest – Austria 1729 Points.

Izložba je bazirana na velikom broju slika, audio i video materijala, kao i ličnim stvarima austrijskih predstavnika na Pesmi Evrovzije tokom 60 godina. Na izložbi se između ostalog mogu videti legendarno odelo Tomasa Forstnera, životinje koje su bile na sceni sa Alf Poierom, zatim haljina Končite Vurst u kojoj je nastupala u Kopenhagenu, kao i još mnogo toga. Specijalno izrađen muzički jokebox će vam omogućiti da preslušate vašu omiljenu pesmu sa Evrovizije.

Izložba će se održati u muzeju Haus der Musik, a trajaće od 2. aprila do 31. maja 2015. godine u vremenu od 10-22 časa. Muzej se nalazi na adresi Seilerstätte 30. Ulaz je slobodan.

[TS-VCSC-Google-Maps googlemap_api=“true“ maptype=“ROADMAP“ mapstyle=“style_default“ height=“400″ coordinates=“48.203839, 16.37306″ metric=“false“ markerzoom=“17″ mobileactivate=“true“ mapfullwidth=“false“ breakouts=“6″ mapfullwrapper=“false“ directions=“false“ geolocation=“true“ geolayer=“1″ autocomplete=“false“ controls_pan=“true“ controls_zoom=“true“ controls_wheel=“true“ controls_scale=“true“ controls_street=“true“ controls_style=“false“ tooltipvisible=“false“ markerstyle=“default“ markeranimation=“true“ markeranimationtype=“drop“ margin_top=“15″ margin_bottom=“25″][/TS-VCSC-Google-Maps]
Izvor
  • eurovision-austria.com