SunstrokeProject

Novi singl Sunstroke Project-a u izdanju Ragoza Music

Anton Ragoza, kompozitor, violinista i osnivač  grupe Sunstroke Project koja je predstavljala Moldaviju na Pesmi Evrovizije 2010. godine, ostaviće svoj lični pečat u svetu muzičke industrije. Njegova ideja je da okupi i spoji sve uspešne DJ-eve i izvođače iz Moldavije i Zajednice nezavisnih država (ZND).

notgivingitupRagoza Music dobija epitet nove muzičke organizacije u svetu muzičke industrije koja dolazi iz Moldavije i pokušaće da spoji što je više moguće izvođača iz zemalja širom sveta. Ragoza Music ima za cilj da se razlikuje od svih stereotipa u muzičkoj industriji i da nam predstavi neka nova imena i talentovane ljude. Pored toga, razvijaće se neki novi žanrovi dens muzike čiji će zvuk biti primaran u ovoj organizaciji. Ragoza Music će sarađivati sa raznim klubovima kako bi uspeli da svoje izvođače pošalju na nastupe širom planete, a pripremaju se i neke nove pesme.

Uskoro se očekuje novi singl pod nazivom “Not giving it  up”. Pesma nije u okvirima redovnog repertoara Sunstroke Project-a i  donekle će se razlikovati od onoga što smo navikli da čujemo od njih.

Zbog tendencija u svetu house i dens muzike odlučili smo da  pokušamo da komponujemo za nas neobičan singl – „Anton Ragoza“.

antonAnton  je uz pomoć Sergeja Stepanova i Sergeja Lovickog, napisao pesmu koju je posvetio svojoj voljenoj ženi. Pesmu sa dosta teksta i prelepim solo delovima, kako ju je opisao Anton, upotpuniće dobro poznati momak sa saksofonom, Epic Sax Guy. Ni njegov deo u pesmi neće biti standardnog oblika, naveo je Anton,  samo 30 sekundi solo deonice je prepušteno saksofonisti. Mladi i perspektivni Michael Ra, koji je zajedno sa Ragozom ove godine pokušao da pobedi na moldavskom nacionalnom izboru za Pesmu Evrovizije, zadužen je za aranžman. Pesma „Not giving it up“ u izdanju Ragoza Music biće predstavljena 26. oktobra, a već sada može da se kupi putem iTunes servisa (kliknuti na link).

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju ili želite da stupite u kontakt sa mladim i perspektivnim umetnicima iz Moldavije, njihove kontakte potražite na njihovim zvaničnim stranicama:

Ragoza Music (Zvanična Facebook stranica)
Sunstroke Project (Zvanična Facebook stranica)
Ragoza Music (Zvanični sajt)

Jedan komentar

  1. Kate

    Oh, bilo bi sjaaajno kada bi nekako uspeli da sklope saradnju sa nekim u Srbiji i dodju!