Photo: Andres Putting
Photo: Andres Putting

Održana prva proba Srbije

Jutros je u Kijevu održana prva proba naše predstavnice Tijane Bogićević. To je prva od dve samostalne probe, koje ima svaka zemlja učesnica, gde se proba svetlo, zvuk i nastup.

Tokom Tijaninog nastupa dominira atmosfera koja dočarava vodu na LED ekranima u pozadini, plava boja, a kako javljaju novinari iz Kijeva, prvih dvadesetak sekundi se Tijana nalazi u mraku. Na sceni su Tijana i plesač Boris, koji izvodi krajnje neobičnu koreografiju. Prema izveštačima iz Kijeva, koji su bili prisutni u areni, srpski nastup ima par veoma zanimljivih kadriranja odozgo, gde se stiče utisak kao da se Tijana i Boris nalaze u vrtlogu.

Vokalno je Tijana bila na visini zadatka, a prateći vokali se vrlo lepo čuju, kao na originalu. Tijana je na probi nosila široke bele pantalone i majcu na bratele, što nije originalna garderoba za nastup, jer izvođači nisu obavezni da je na prvoj probi obuku. Boris je takođe bio u belom, a nosio je pantalone i košulju.

U narednim danima sledi doteravanje nastupa i otklanjanje eventualnih nedostataka pred drugu probu.

Pogledajte snimak od 30 dozvoljenih sekundi sa današnje srpske probe:

Pogledajte i fotografije sa današnje srpske probe (Photo: Thomas Hanses/Andres Putting):

Jedan komentar

  1. Box

    Proba delujje onako kako svi mi ovde u srbiji delujemo svetu. Pokusaj jednostavnog i svedenog je skliznuo u osrednje i siromasno/prazno. Ova devojka po mom misljenju nikakav marketing nije dobila od srbije. Jedva da smo par puta culi kako joj teku pripreme. Pesma mi se svidela , super izgovor. Srecu joj zelim ali sama u ovome nece daleko.