Beovizija 2019

Beovizija 2019: RTS objavio takmičarske pesme

RTS je ovoga jutra, na platformi Youtube, objavio pesme koje će ove godine učestvovati na festivalu Beovizija 2019, nacionalnom izboru naše zemlje.

Kompozicije možete poslušati i na našem sajtu:

Da podsetimo, na ovogodišnjoj Beoviziji učestvuje 24 kompozicijie, koje će nastupiti u dva polufinala – 27. i 28. februara, dok će najbolje pesme dobiti priliku da nastupe u finalu, 3. marta, kada ćemo saznati ko će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije 2019. u Tel Avivu.

Podelite sa nama Vaše utiske o pesmama!

3 komentara

 1. Vuk

  Ne mogu da se otmem utisku da je Beovizija i uopšte naš nacionalni izbor kako god on bio formiran sve lošiji i lošiji… Krajnje je vreme da se svi dobro zamisle šta je urađeno od srpskog izbora za predstavnika na Pesmi Evrovizije. Mi obožavaoci i poštovaoci i naše zemlje i Pesme Evrovizije tu treba da odigramo ključnu ulogu. Jedva 4,5 pesama da zaslužuju da možda vide evrovizijsku binu. Ostale totalni fijasko. Očigledno da izvođači i kompozitori ne shvataju da je ovo kvalifikacioni festival za ESC. Ljudi, pobogu vi treba zastavu Srbije da pronesete tamo negde daleko. Ne služi ovaj festival za ličnu promociju i afirmisanje. Moj favorit Ivana Vladović i Wonder Strings kojima realno ne dajem velike šanse za pobedu. A nije toliko ni važno jer ko god da ode u Tel Aviv finale videti neće, osim u publici ili na malim ekranima. Totalni fijasko!

 2. Drnda

  Pesmu , Jos ti cujem glas, peva extra Nena a ne Saska

 3. PP

  Pesme losije nego prosle.Samo3 pesme po meni mogu Srbiju uvesti bar u finale
  1. Boje -Gypsykord
  2. Jos ti cujem glas – Saska
  3. Nema suza – Dzenan
  99% pobedjuje Dzenan , a 1% sanse imaju Saska,Nevena
  Sa Dzenanom (sa nazalost staromodnom pesmom) u finale (10 mesto zahvaljuci dijaspori i losijem polufinal), u finalu od 16 do 19 mesta, od 10 do 13 televote, od 21 do 24 sa zirijem.