barbara dex 2019

Glasajte za Barbara Dex 2019 i najbolji nastup Pesme Evrovizije 2019.

Nakon završetka 64. Pesme Evrovizije u Tel Avivu i proglašenja Holandije za pobednika takmičenja, ostalo nam je još da vidimo koji izvođač će poneti, ne tako laskavo priznanje, za najlošije odevenog izvođača na ovogodišnjem takmičenju, tačnije ko će dobiti nagradu Barbara Dex 2019.

Ovu nagradu dodeljuju fanovi i publika, a možete i vi da glasate OVDE za onog predstavnika za koga smatrate da je bio najlošije odeven. Glasanje je počelo 19. maja u nedelju u podne i trajeće do nedelje, 26. maja do 12 časova u podne, a pobednik će biti poznat dan kasnije.

Prošle godine, ovo neslavno priznanje dobili su predstavnici, sada Severne Makedonije - grupa Eye Cue koja je završila na 18. mestu u prvom polufinalu.

Foto: Andres Putting
Foto: Andres Putting

Glasajte za najbolji nastup!

OGAE Srbija i ove godine organizuje glasanje za najbolji nastup na Pesmi Evrovizije. Ukoliko želite da glasate za najbolji nastup to možete učiniti OVDE. Glasanje traje do srede 29. maja do 23:59, a dan kasnije saznaćemo ko je po vašem mišljenju imao najbolji nastup na  Pesmi Evrovizije 2019!

Ovo je druga godina kako će OGAE Srbija organizovati ovoj izbor. Prošle godine ste odlučili da nagradu za najbolji nastupa na Evrosongu ponese predstavnica KipraEleni Fureira. On je prošle godine u Lisabonu izvela pesmu „Fuego“ i svojom atraktivnom koreografijom je zapalila binu.

Takođe možete se pridužiti našem FORUMU i zajedno sa ostalim fanovima učestvovati u diskusijama vezanim za Pesmu Evrovizije! 

Pogledajte Elenin nastup na prošlogodišnjoj Evroviziji!

Jedan komentar

  1. Zvezda

    Najbolji nastup Australija naravno.
    Najružnije obučen: više nego očigledno Roko iz Hrvatske