IvanaVladovic_OSCC2019

„Moja bol“ predstavlja Srbiju na takmičenju OGAE Second Chance 2019

Ivana Vladović i Wonder Strings sa pesmom „Moja bol“, predstavljaće OGAE Srbija na takmičenju OGAE Second Chance Contest 2019. Muziku i tekst potpisuje Aleksandra Milutinović, dok je aranžman uradio Mahir Sarihodžić. Zahvaljujući pobedi Analise sa pesmom „Il mondo prima di te“ na prošlogodišnjem izdanju takmičenja, OGAE Italija je domaćin ove godine.

U konkurenciji 23 pesme sa Beovizije, „Moja bol“ je prilično ubedljivo pobedila ispred drugoplasirane kompozicije „Da li čuješ moj glas“, odnosno trećeplasirane „Nema suza“, te na taj način postala predstavnik našeg udruženja na takmičenju OGAE Second Chance Contest 2019.

Screenshot_24

Podsetimo, OGAE Second Chance ili „druga šansa“ je godišnje takmičenje za zemlje koje su održale nacionalni izbor za Pesmu Evrovizije na kome članovi lokalnih OGAE klubova biraju pesmu sa nacionalnog izbora koja će ih predstavljati. U izboru učestvuju sve pesme sa nacionalnog izbora, osim pesme koja je pobednik i koja zemlju predstavlja na Pesmi Evrovizije. Glasa se evrovizijskim stilom. Najbolji uspeh našeg kluba je 2. mesto 2005. godine sa pesmom „Jutro“ Jelene Tomašević. Spisak dosadašnjih pobednika i rezultata naših predstavnika možete da pogledate OVDE.