NajboljiNastupESC2019

Švajcarska je pobednik glasanja za najbolji nastup na Pesmi Evrovizije 2019!

Tokom protekle nedelje posetioci našeg sajta mogli su da glasaju za najbolji nastup na Pesmi Evrovizije 2019. Glasanje je trajalo nedelju dana i za to vreme pristiglo nam je 185 glasova.

Prema vašem mišljenju najbolji nastup na Evrosongu 2019. godine imao je predstavnik ŠvajcarskeLuka Heni (Luca Hänni) koji je osvojio 13,1% vaših glasova. On je u Tel Avivu izveo pesmu „She Got me“ sa kojom je zauzeo 4. mesto u velikom finalu.

Vicešampion našeg glasanja bila je predstavnica Australije - Kejt Miler koja je sa pesmom „Zero Gravity“ osvojila 11,89% vaših glasova. Sergej Lazarev, predstavnik Rusije osvojio je 9,2% vaših glasova i zauzeo je treće mesto, odmah ispred naše Nevene Božović.

TOP 5 nastupa na Pesmi Evrovizije 2019:

1. Švajcarska – Luca Hänni – „She Got Me“13,1 %

2. Australija – Kate Miller-Heidke – „Zero Gravity“ - 11,89%

3. Rusija – Sergej Lazarev – „Scream“9,2%

4. Srbija – Nevena Božović – „Kruna“8,1%

5. Azerbejdžan – Chingiz – „Truth“7,57%

Najlošiji nastupi prema vašem mišljenju odnosno zemlje koje nisu dobile ni jedan vaš glas su – Ujedinjeno Kraljevstvo, Crna Gora, Finska, Irska, Letonija, Litvanija, Nemačka, Poljska i Rumunija.

Što se tiče naših suseda Severna Makedonija je osvojila 4,32% vaših glasova, zatim Slovenija sa 1,62%, dok su Albanija i Hrvatska osvojile svega 0,54% vaših glasova.

Ovo je druga godina za redom kako OGAE Srbija organizuje glasanje za najbolji nastup na Pesmi Evrovizje. Prošle godine pobedu je odnela predstavnica Kipra.

Možete pogledati nastup Švajcarske u finalu Pesme Evrovizije 2019! 

Jedan komentar

  1. Jovan

    Australija je trebala da pobedi. Glasalo se za atraktivnijeg izvođača i pesmu, nigde veze.