FOTO: Miloš Savić
FOTO: Miloš Savić

Glasajte za najbolji nastup Pesme Evrovizije 2021

Prošlo je deset dana od velikog finala Pesme Evrovizije 2021. godine, a euforija oko takmičenja još ne jenjava. U toku su glasanja za mnogobrojne nagrade. Juče smo saznali koji učesnik je, prema mišljenju fanova, bio najlošije odeven na ovogodišnjem takmičenju i tako osvojio neslavnu nagradu Barbara Dex 2021.

Kao i prethodnih godina, OGAE Srbija organizuje glasanje za najbolji nastup na Pesmi Evrovizije. Pravila su vrlo jednostavna – mogu glasati svi posetioci našeg sajta, tako što će OVDE glasati odnosno izabrati do 5 nastupa. U konkurenciji se nalaze svi nastupi sa ovogodišnje Evrovizije, bez obzira da li su se kvalifikovali za finale ili ne.  Glasanje počinje večeras i trajaće sve do nedelje 6. juna do 23.59 časova. 

GLASAJTE ZA NAJBOLJI NASTUP

Ovo će biti treće izdanje za redom, kako OGAE Srbije zajedno sa fanovima iz zemlje i cele Evrope, bira najbolji nastup sa takmičenjima. Ovo glasanje prvi put je održano 2018. godine, kada je nagradu za najbolji nastupa odnela kiparska predstavnica Eleni Fureira. Ona je 2018. godine u Lisabonu izvela pesmu „Fuego“ i svojim atraktivnim izgledom i zapaljivom koreografijom pobrala simpatije publike.

Najbolji nastup Pesme Evrovizije 2018

Na prethodnom izdanju Pesme Evrovizije održane 2019. godine, nagradu za najbolji nastup odneo je predstavnik Švajcarske Luka Heni (Luca Hänni). On je u Tel Avivu izveo pesmu „She Got me“ sa kojom je zauzeo 4. mesto u velikom finalu.

Najbolji nastup Pesme Evrovizije 2019

Jedan komentar

  1. Jelena

    Hurricane