tlzp

Evrovizijske zvezde u TLZP

Sinoć je na Prva TV počela da se emituje nova sezona popularnog šou programa Tvoje lice zvuči poznato.

Posle prošlogodišnjeg uspeha, od ove sezone se dosta očekuje, a već na startu su mogli da vidimo i nekoliko zanimljivih imitacija koje imaju direktne veze sa Evrovizijom.

Naše poslednje evrovizijske predstavnice Moje 3, su se našle ponovo na okupu, ali ovog puta nisu zajedno bile na sceni. I dok je Sara pevala uvodnu numeru sa ostalim učesnicima iz prošle sezone, Nevena je na sceni pevala „Ljubav je svuda“, s tim što joj je društvo pravio glumac Nenad Okanović u ulozi Mirne Radulović i plesačica u ulozi Sare. Mirna je u publici posmatrala kako je Nenad imitira, što je izazvalo veliki smeh i dobru zabavu ne samo žirija, već i publike u studiju i pokraj malih ekrana.

U ukupnom plasmanu, ova imitacija zauzela je 8. mesto, a kako je to izgledalo možete pogledati OVDE.

Još jedna evrovizijska zvezda se sinoć oprobala u ulozi druge evrovizijske zvezde. Gošća iz Makedonije Elena Risteska (MKD 2006), imitirala je Severinu (HR 2006). Elena je sa grupom Ministarke izvela pesmu „Uno momento“ i u ukupnom plasmanu zauzela 5. mesto.

Nastup Elene Risteske možete pogledati OVDE.

Pobedu u prvoj epizodi druge sezone TLZP odnela je Neda Ukraden koja je sinoć bila u ulozi popularne Bjonse. Inače Neda Ukraden je na Pesmi Evrovizije pevala prateće vokale Seidu Memiću Vajti koji je za Jugoslaviju pevao pesmu „Lejla“ na Pesmi Evrovizije 1981 i učestvovala na nacionalnim izborima 1969., 1975., 1976., 1981. i 1986. godine.

Sinoć su se na sceni pojavili i Bane Mojićević i Tanja Savić učesnici Beovizije 2007 sa pesmom „Simpatija“, kao i Zvonko Pantović Čipi učesnik Beovizije 2005, koji je imitirao još jednu evrovizijsku zvezdu Selin Dion, koja je pobedila za Švajcarsku 1988. godine.