timthumb

Evrovizijsko gala veče u Luksemburgu

OGAE Luksemburg priprema 7. izdanje Evrovizijske gala večeri koje će se održati 25. oktobra. O čemu se radi zapravo?

The Chapito hall of Casino 2000 u Mandorfu biće domaćin 7. po redu Evrovizijske gala večeri. Ova manifestacija se organizuje od 2007. godine a domaćin je OGAE Luksemburg uz pomoć Ministarstva kulture Luksemburga.

FLYER-315x440Uprkos činjenici da se ovakva manifestacija odvija u zemlji koja odavno nema svog predstavnika na Pesmi Evrvozije,  to svakako ne umanjuje glamur i sjaj. Ovde će se pojaviti pevači koji će se takmičiti u pevanju, a njih će ocenjivati međunarodni žiri i publika. Prisutni će imati prilike da uživaju i u nastupima nekadašnjih evrovizijskih pobednika: Končite Vurst (AUT 2014), Aleksandra Ribaka (NOR 2009) i Linde Martin (IRL 1992).

Ovo gala veče OGAE Luksemburg realizuje zahvaljijući sponzorima kao što su Ministarstvo kulture Luksemburga, ambasada Austrije, grad domaćin Mondorf, Luxair aviokompanija, Pošta Luksemburga i brojni drugi medijski partneri. Na gala večeri će prisustvovati ministri, ambasadori stranih zemalja, kao i svi zainteresovani posetioci.

Ako želite da posetite Evrovizijsko gala veče, moraćete da nabavite ulaznicu koja košta 30 evra, a rezervacije možete napraviti na sajtu www.galanight.net ili putem mejla contact@galanight.net. Imajte na umu da je na manifestaciji neophodna formalna garderoba.

Transfer iz grada Luksemburga do mesta održavanja manifestacije će biti obezbeđen za sve fanove 25. oktobra, a specijalni šatlovi će se vraćati nazad u periodu od 1 do 4 časa nakon ponoći.

Inače Evrovizijsko gala veče je dobrotvorni događaj, a prikupljena sredstva će biti donirana Crvenom krstu Luksemburga.

Glavnom događaju 25. oktobra će prethoditi parti za fanove koji će se održati 24. oktobra, a ulaznica za ovaj parti košta 10 evra i plaća se na ulazu. Ukoliko želite da prisustvujete ovom partiju, neophodna vam je rezervacija koju možete učiniti na mejl: ogaeluxembourg@hotmail.com.