izdvojena

Konferencija za medije Sergeja Ćetkovića

Sergej Ćetković, predstavnik Crne Gore na Pesmi Evrovizije u Kopenhagenu, održao je danas konferenciju za novinare povodom predstojećih koncerata u Beogradu i Novom Sadu.

U Doncafe kafeu u beogradskog šoping centra Ušće, okupili su se danas predstavnici medija kako bi saznali nove detalje vezano za koncerte popularnog pevača Sergeja Ćetkovića, koji će se održati 28. i 29. novembra u beogradskom Centru Sava, kao i 5. i 6. decembra u Novim Sadu u Srpskom narodnom pozorištu.

Prisutne medije i prijatelje, uvek dobro raspoloženi Sergej je pozdravio rečima:

Dobrodošli kod našeg današnjeg domaćina Don kafe, koji nam je generalni sponzor koncerata. Mislim da nema potrebe da vam pričam o nekim tehničkim detaljima koncerta, jer znate da uvek vodimo maksimalno računa da publika uživa u dobrom zvuku, velikom bendu, lepoj scenografiji i naravno udobnom Sava centru. Ja ću svakako dati sve od sebe da budem dobar domaćin, evo već deseti i jedanaesti put u Sava centru. Pozvao bih sve da dođu da se lepo družimo i provedemo u jednoj malo drugačijoj i opustenoj atmosferi, uz dobru svirku, dobre pesme. Ovih dana smo se malo bavili repertoarom, pa smo neke pesme vratili na repertoar, koje nismo svirali od 2008. godine, obnovili smo sa par novih pesama, kao što su Zar je kraj, koja je aktuelna ovih dana, pesmom Još volim te, Moj svijet sa kojom sam se predstavio na Pesmi Evroizije, uglavnom biće jako lepo i interesantno. Dobrodošli!

sergejkonferencija1

Na pitanje našeg sajta Evropesma.org, kakvi su mu utisci sa Pesme Evrovzije u Kopenhagenu i šta bi poručio Nenadu Kneževiću Knezu, predstavniku Crne Gore u Beču, Sergej je odgovorio:

Poznavajući koliko dobrih pesama ima iza sebe, ne sumnjam da će Knez Crnu Goru predstaviti na najbolji mogući način. Znam da o svemu vodi računa, posebno o muzici, tako da mislim da će sigurno imati dobru pesmu. Što se tiče mog boravka u Kopenhagenu, mogu reći da je bilo jako dobro, za mene jedno veliko iskustvo. Sa druge strane bilo je jako naporno, jer 15 dana imate od ujutru do uveče razne probe i mnogo intervjua. Mislim da smo uradili dobar posao, jer se Crna Gora prvi put našla u velikom finalu i napravili smo pesmu koja će se i dalje biti na mom repertparu i koju ću pevati u Sava centru. Napravili smo spot koji je bio jedan od najkvalitetnijih i najgledanijih na Evrosongu, tako da mislim da smo odradili dobar posao.

Kada su u pitanju iznenađenja na koncertu, Sergej nije želeo da otkriva imena svojih gostiju, samo je dodao da će biti jako kvalitetno i interesantno. 

Cene karata za koncerte u Beogradu po kategorijama iznose 1.500, 1.800, 2.200 i 2.500 dinara, a u Novom Sadu 1.800, 2.200 i 2.400 dinara.

I dok čekao da Sergej održi niz svojih koncerata u Beogradu i Novom Sadu, podsetimo se nastupa u Kopenhagenu: