Srbija_balon

Održane audicije u Zaječaru, Nišu i Kragujevcu

U toku su audicije po gradovima Srbije za izbor jednog neafirmisanog izvođača koji će se takmičiti za predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije 2015.

Šest gradova Srbije domaćini su potencijalnim kandidatima koju su poslali svoj snimak na adresu kompozitora Vladimira Graića i prošli prvu selekcionu fazu u procesu izbora predstavnika Srbije. Oni koji su svojim talentom i kvalitetom zadovoljili kriterijume pozvani su da dođu na audiciju u jedan od ovih gradova koji su sami izabrali.

Prošle nedelje audicije su održane u Zajećaru, Nišu i Kragujevcu. Ove nedelje su na redu audicije u Užicu, Novom Sadu i Beogradu.

Ivana Milojević

Ivana Milojević

Jedna od kandidatkinja Ivana Milojević, koja je bila na audiciji u  Zaječaru, za naš sajt je prokomentarisala: „Tamo smo pevali jednu brzu i jednu sporu pop rock pesmu. Inače završila sam osnovnu muzičku školu u Boru, sada sam na tehničkom fakultetu. Pre dve godine sam učestvovala u Zvezdama Granda, stigla sam do top 16 devojaka. Tu sam ispala. Sada sam opet u takmičenju i prošla sam prvi krug. San svakog pevača je da se nađe na tako ozbiljnom takmičenju, kao što je Evrovizija. Bila bi mi velika čast kad bi mi se ukazala takva prilika“.

Pogledajte slike još nekih kandidata (Bojana Jovanović i Denis Marjanov):

Nakon audicija, saznaćemo koji su to najkvalitetniji izvođači izabrani da se takmiče u specijalnoj emisiji na RTS-u. Pobednik te emisije postaće neafirmisani kandidat koji će se sa dva afirmisana izvođača takmičiti za predstavnika Srbije na Evrosongu u Beču.

[TS_VCSC_HTML5_Video video_mp4_source=“false“ video_mp4_remote=“http://www.rts.rs/upload/storyBoxFileData/2014/11/24/5600534/Audicije%20241114.mp4″ video_webm_source=“true“ video_ogg_source=“true“ video_theme=“maccaco“ video_fixed=“false“ video_fixed_position=“bottomleft“ video_fixed_adjust=“0″ video_fixed_switch=“toggle“ video_fixed_show=“true“ video_fixed_width=“250″ video_fixed_height=“140″ video_poster=“8869″ video_title=“Reportaža sa audicija“ video_volume=“90″ video_fullscreen=“true“ video_auto=“false“ video_stop=“true“ video_loop=“false“ video_share=“false“ video_logo_show=“logonone“ video_logo_position=“topleft“ video_logo_height=“50″ video_logo_opacity=“50″ content_lightbox=“false“ lightbox_group_name=“nachogroup“ lightbox_effect=“random“ lightbox_backlight_choice=“predefined“ lightbox_backlight_color=“#0084E2″ lightbox_backlight_custom=“#000000″ content_open=“false“ content_open_hide=“false“ content_open_delay=“0″ content_trigger=“poster“ content_image_simple=“false“ content_image_height=“height: 100%;“ content_iconsize=“30″ content_iconcolor=“#cccccc“ content_buttontext=“View Popup“ content_tooltip_css=“false“ content_tooltip_position=“ts-simptip-position-top“ margin_top=“0″ margin_bottom=“0″]
Izvor
  • Beoton
  • RTS