article_big_1416291472Who_see_2

Who See u Pančevu

Predstavnici Crne Gore na Pesmi Evrovizijen u Malmeu 2013, regionalna hip hop atrakcija grupa Who See nastupiće u Pančevu 22. novembra u klubu Apolo. Who See će ovom prilikom promovisati svoje novo izdanje, album Nemam ti kad koje jedno od najslušanijih izdanja ove godine.

Treći po redu studijski album Nemam ti kad sastava Who See iz Kotora, koji je objavila izdavačka kuća Lampshade Media, proveo je pet nedelja na Deezer listi najslušanijih albuma i dalje je jedno od 10 najslušanijih izdanja u Srbiji ove godine. Bend je sa singlom Nemam ti kad postavio i novi rekord top liste Domaćica regionalnog MTV kanala sa 6. nedelja provedenih na prvom mestu. Spot za ovaj singl već broji preko 500.000 pregleda na servisuYouTube dok je bend nedavno objavio i novi singl, pesmu „Đe se kupaš“.

Who See su do sada objavili tri albuma, a izdanje Krš i drača iz 2012. godine na kome se nalaze hit singlovi Reggaeton Montenegro i Nije preša, bendu je doneo MTV nagradu a zatim i plasman na Pesmu Evrovizije gde su predstavljali Crnu Goru 2013. godine, ali bez plasmana u veliko finale. Kompletnu diskografiju benda možete preslušati na servisu Deezer.

Ulaznice se nalaze u prodaji po ceni od 200 RSD u pretprodaji, a cena na dan koncerta će iznosti 400 RSD. Nakon ovog sjajnog dvojca, nastupiće i specijalni gost, DJ Rahmanee

Podsetimo se nastupa grupe Who see feat. Nina Žižić sa pesmom Igranka, na Pesmi Evrovizije u Malmeu 2013. godine:

 

Izvor