DNash

D’Nash sprema povratnički koncert

Predstavnici Španije na Pesmi Evrovizije 2007, bend Di’Neš (D’Nash), održaće koncert 21. decembra u diskoteci Joy Eslava u Madridu u istom sastavu u kom su se našli na takmičenju u Helsinkiju. Di’Neš čine Basti (pravo ime Esteban Pinjero Kamačo), Mikel (Mihael Enet Sotomajor), Havi (Fransisko Havijer Alvarez Kolinet) i Onji (Antonio Martos Ortiz). Od 2008. bend je nastavio sa radom u tročlanom sastavu, jer je Onji započeo solo karijeru. Poslednji album su objavili 2011. i sa tog albuma se izdvajaju singlovi „Garabatos“ kakav je i naziv albuma i „En medio de la calle“

Onji se u međuvremenu posvetio karijeri u muzičkom pozorištu, a početkom godine je formirao četvoročlani muško-ženski bend Mecanlife. S obzirom da je bend poslednjih godina napravio pauzu, Havi je započeo solo karijeru snimiviši singlove „Ya no te puedo olvidar“ i „Ego“, ali i Mikel nije zaboravio na pevanje, pa poslušajte ga kako izvodi pesmu „All of me“ američkog pevača Džona Ledženda.

Podsetimo se njihove evrovizijske pesme „I love you mi vida“ sa kojom su zauzeli tek 20. mesto u finalu, u svežem akapela izvođenju i sa nastupa u Helsinkiju 2007.