IMG_5845

Ekskluzivne fotografije i izjave Danice Krstić i Goge Stanić

Saznali smo pobednike takmičenja za neafirmisanog kandidata za izbor srpskog predstavnika u Beču. Umesto jednog, dobili smo dva, odnosno dve pobednice Danicu Krstić i Gogu Stanić. Kako je Graja rekao, u narednim danima će odlučiti da li će se samo jedna od njih dve ili čak obe naći na nacionalnom izboru za Pesmu Evrovizije.

Ekskluzivno za OGAE Srbija i evropesma.org Danica i Goga otkrivaju svoje utiske.

Goga Stanić:

Vrlo sam uzbuđena i sve je bilo tako neočekivano. Ovo je bio moj prvi nastup u životu i nadam se da će mi tako sve krenuti. Očekujem neku bržu pesmu sa dobrom koreografijom, jer ja sam po prirodi malo življa osoba i volela bih da dobijem takvu jednu. Bilo je teško, čak sam i razmišljala da li da se uopšte prijavljujem na audiciju jer nisam imala neka očekivanja, ne zato što ne verujem u sebe, nego zato što nisam sebe mogla da zamislim u jednom takvom formatu. Završila sam ekonomiju, ali nisam nikada radila u struci, ali ne kažem da jednog dana možda neću. Eto sada sam tu, u muzici.

Danica Krstić:

Jako sam srećna, ovo je za mene jako velika privilegija što sam uopšte stigla do ove emisije. Ja se bavim tradicionalnom muzikom, ali evo imala sam priliku još jednom da se oprobam u nekom drugom žanru i moj trud i vera, pre svega mojih najbližih, isplatila se i ovog puta. Očekujem pesmu gde ću moći da izrazim svoj karakter i temperament i neku jako zahtevnu pesmu, pre svega što se tiče vokalnih sposobnosti.

Devojkama želimo puno uspeha i sreće u daljoj fazi takmičenja.

OGAE Srbija je takođe razgovarala sa Mirnom Radulović, našom evrovizijskom predstavnicom koja nam je otkrila jedan veoma zanimljiv projekat:

Zajedno sa Nevenom i Sarom radim novogodišnju pozorišnu predstavu Crvenkapa sa pozorištem Boško Buha, koju je režirao Darijan Mihajlović i 16. decembra je premijera u Vuku, pa pozivam sve vaše posetioce da dođu na predstavu. Inače, zadovoljna sam kako mi napreduje karijera, skoro sam zajedno sa Davorom Jovanovićem nastupila na Grand festivalu sa pesmom „Slatka obmana“ i nadam se da vam se pesma dopala.

U nastavku pogledajte ekskluzivne fotografije iz večerašnje emisije.