Foto: Prva TV
Foto: Prva TV

Elena Risteska kao Esma Redžepova

Predstavnica Makedonije na Pesmi Evrovizije 2006. u Atini, Elena Risteska, u večerašnoj 8. epizodi druge sezone emisije „Tvoje lice zvuči poznato“, imitirala je Esmu Redžepovu, koja je boje Makedonije branila prošle godine u Malmeu zajedno sa kolegom Vlatkom Lozanoskim Lozanom. Ona je otpevala makedonsku narodnu pesmu „Zajdi, zajdi“ i svojom sjajnom interpretacijom oduševila žiri koga su činili Ivan Bosiljčić (suprug Jelene Tomašević, predstavnice Srbije na Evrosongu 2008), Ivan Ivanović, Branko Đurić Đura i Marija Mihajlović (učesnica Beosonga 2013), ali i rasplakala ostale takmičare. Više puta tokom nastupa i nakon njega je nagrađena aplauzom svih prisutnih u studiju, a evidentno je da su i oni kraj malih ekrana bili veoma zadovoljni onim što su videli.

Elena je na kraju završila na 4. mestu sa prikupljenih 38 poena. Njen nastup možete pogledati na sajtu TV Prva.

Inače, pobednica ove epizode je glumica Jelena Gavrilović, koja je imitirala Pink. Interesantno je da su numere Pink tri puta u obe sezone šoua donele takmičarima koji su ih izvodili pobede. 

U narednoj epizodi, Neda Ukraden, višestruka učesnica jugoslovenskog izbora za Pesmu Evrovizije i prateći vokal Vajti na Evroviziji 1981, naći će se u ulozi jednog od najboljih vokala u regionu i predstavnice Makedonije na Evroviziji u Bakuu, Kaliopi.

TLZP8_plasman