Flamingosi_B_strana

Nov album Flamingosa u prodaji

Grupa Flamingosi koju čine Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj, objavila je B (zimsku) stranu albuma „Seti se našeg zaveta“, koji je nastavak A (letnje) strane, objavljene pre tri godine. CD je izdat za produkcijsku kuću City Records i na njemu se nalazi 8 pesama: Makedonka, Pustih suzu na tvom venčanju, Pivo daj, Roberte, Nema ti pomoći, Srce (S tobom bilo gde), Palim se na tebe i Dens. Muziku i tekstove su radili Ognjen i Marinko, izuzev za veselu pesmu „Pivo daj“, pravu za đuskanje, koju je radio MVP i na kojoj gostuje Djomla Ks. Za aranžmane je bio zadužen Marko Kon, predstavnik Srbije na Evroviziji 2009. u Moskvi.

Zapamtite nekoliko stihova pesme „Pivo daj“!

Viski, tekila i pivo sa ledom i uživaj
ne bih da menjamo ništa, jer leto je svaki dan
sve se pomera, vrti se u krug
uzmem pivo iz flaše i kažem da meni je tako kul

i jedne pomalo tužne i romantične „Pustih suzu na tvom venčanju“

Pustih suzu na tvom venčanju
izvini al’ je u očajanju

jer taj kraj tebe nisam ja

Daj neka se nebo otvori i neka grom me pogodi
samo da ovo ne gledam

ja ću se srećan braniti i ove ruke pružiti
da vam od srca čestitam

Gost albuma je i Tijana Bogićević, učesnica Beovizije 2009. i prateći vokal Nini u Dizeldorfu 2011. godine. Radi se o pesmi „Palim se na tebe“, koja je kao singl objavljena pre nešto više od godinu dana.

Prateće vokale na albumu su pevali Jovana Vujnović, Dajana Ivin i Gordana Stanić, koju ćemo gledati na domaćem izboru za Pesmu Evrovizije u Beču. Da bi sve zvučalo kako treba, pobrinuli su se i svirači Ivan Mirković Bambi, Goran German, Jamal Al Kiswani, Ksenija Milošević, Mladen Pecović i Ivan Teofilović Chivers.

Flamingosi su u duetu sa Luisom i kompozicijom „Ludi letnji ples“ pobedili na Beoviziji 2006. godine.

„Makedonka“