BudiHuman_himna

Snimljena himna za akciju „Budi human“

Nakon što je protekli Grand festival bio humanitarnog karaktera, humanitarna akcija „Budi human“ se nastavlja, te je sada više izvođača zajedno snimilo himnu Humanitarne fondacije Novi Beograd, čiji je cilj da se pomogne pojedincima, udruženjima i ustanovama kojima je pomoć neophodna. Iako je osnivač Fondacije opština Novi Beograd pomoć mogu da dobiju svi građani, udruženja i ustanove u Republici Srbiji.

Autor muzike i teksta za ovu numeru, napisala je Divna Milovanović, a aranžman je uradio Marko Đurašević – Mahoni, koji je evrovizijskoj publici poznat kao autor pesama „Ja znam da ti me ne voliš“ koju je Maja Nikolić izvela na Beoviziji 2007. i „Spas“ Dušana Svilara sa Beosonga 2013. Rad fondacije podržavaju mnoge istaknute javne ličnosti, a u spotu se pojavljuju Irina Radović, Slađana Ivanišević, grupa „Legende“, Željko Vasić, Filip Mitrović, Jova Radovanović, Danica Maksimović, Sara Jovanović, Seka Aleksić, Aleksandar Šapić, Bojan Vasković, Snežana Đurišić i drugi. 

Ukoliko želite i u mogućnosti ste da direktno pomognete ugroženim licima, bilo da su to deca, odrasli, ustanove ili udruženja, posetite veb sajt budihuman.rs i detaljno se informišite kako to možete učiniti.

BudiHuman