Ned1

Trajntje Osterhojs peva „Walk along“ u Beču

Jutros je na radiju AVROTROS u okviru emisije Gouden Uren predstavljena holandska pesma za Pesmu Evrovizije u Beču koju će izvesti Trajntje Osterhojs, ranije interno izabrana predstavnica. Pesma nosi naziv Walk along (Šetajmo), a komponovala je Anuk, holandska predstavnica iz Malmea, koju ćete čuti kako peva prateće vokale u studio verziji pesme, ali je malo verovatno da će se ona pojaviti u Beču.

U emisiji koju vodi Daniel Deker, pored Trajntje Osterhojs, jutros su gosti bili i komentatori Holandije na Pesmi Evrovizije Kornald Mas i Jan Smit.

Mas je rekao da je pesma lepa, melanholična, srednjeg tempa i da otkriva sve aspekte Anukinog rada, koja je pritom pojačana moćnim glasom Trajntje Osterhojs. Masu je drago da je pesma predstavljena tako brzo, jer on ne bi mogao da je dugo drži u tajnosti. 

Trajntje Osterhojs je veoma uzbuđena i veoma je ponosna što će predstavljati svoju zemlju na 60. izdanju Pesme Evrovizije u Beču. Ona smatra da je ovo pravo vreme za nju. Drago joj je što sarađuje sa Anuk i daće sve od sebe u Beču.

Mas misli da bi ovo mogla da bude i pobednićka pesma u Beču, ali Trajntje je istakla da je na publici da o tome odluči.

Preslušajte holandsku pesmu: