Foto: ORF/Hans Leitner
Foto: ORF/Hans Leitner

Većina karata za Evroviziju rasprodato za 20 minuta

Kao što smo ranije najavili, jutros u 9:00 je počela prodaja pojedinačnih karata za Pesmu Evroviziju 2015, koja će se održati 19, 21. i 23. maja u Beču. Donekle očekivano, sajtu oeticket.com putem kog se vrši prodaja ulaznica, u tom momentu je bilo veoma teško pristupiti, te su korisnici stavljani u red za čekanje, a mnogi ostali uskraćeni za ulaznice, jer su one za finale rasprodate već u prvih 20 minuta. Trenutno na stanju ima još malo karata za 1. polufinale, odnosno generalne probe oba polufinala.

Ipak, oni koji nisu uspeli danas da dođu do ulaznica, treba da znaju da je danas pušteno u prodaju oko 25% ulaznica, dok će narednih meseci u prodaju biti pušteno još karata, a prvi naredni kontigent krajem januara. O tačnom datumu,  blagovremeno ćemo vas obavestiti na našem sajtu.

Više od 600 ljudi koji žive u Austriji je iskoristilo mogućnost kupovine ulaznica na blagajni gradske dvorane Wiener Stadthalle u kojoj će se takmičenje i održati. Prvi u redu je bio Dominik Berghofer (na slici) iz Beča, koji je izjavio da je veliki fan Evrovizije i da je bio rešio da bude prvi u redu u slučaju da Končita pobedi i dovede Evroviziju u Austriju.

Izvor
  • ORF