joksimovic_570x270-szd-570x270

Željko Joksimović nastupa u Zagrebu 21. decembra

Predstavnik Srbije na Evroviziji 2012 i SCG 2004 Željko Joksimović predstaviće muzički projekt pod nazivom Balkan Bazaar 21. decembra u dvorani Lisinski u Zagrebu. Hrvatska publika imaće priliku da čuje zvukove jedinstvenog dela koji je Željko pripremao više godina i sa posebnom ljubavlju. Balkan Bazaar predstavlja jedinstveni muziči miks pop, filmskih i drugih kompozicija Željka Joksimovića sa tradicionalnim pesmama, ali u potpuno novim aranžmanima.

Pored Željkovog glasa, u Lisinskom će se čuti i čarobni vokal Jelene Tomašević koja je u ovom projektu sa Joksimovićem od samog početka, a veličanstvenost sceni  daće i članovi Ad Hoc Orkestra sa kojima nastupa u posebnim prilikama. Ovaj jedinstveni orkestar čine najkvalitetniji muzičari sa ovih prostora i zajedno sa Željkom predstavljali su se više puta evropskoj publici. Svetsku premijeru svog muzičkog dragulja Balkan Bazaar, Joksimović je imao u Istanbulu u martu ove godine, a tom prilikom je još jednom potvrdio epitet kompozitora mega zvezde u Evropi.

Podsetimo se nastupa Željka Joksimovića u Istanbulu kada je sa pesmom Lane moje osvojio 2. mesto i Bakuu gde je sa pesmom Nije ljubav stvar osvojio 3. mesto.