dilara-oma-ella

Najstariji evrovizijski fan slavi 105 godina!

Oma Ela je najstariji evrovizijski fan i ovih dana slavi 105 godina! Oma Ela čije je pravo ime Eleonora Kastner, rođena je 1910. godine u Nemačkoj. Još od malih nogu voli muziku, a Pesmu Evrovizije prati od svojih 50-tih godina. Oma Ela je prvi put Pesmu Evrovizije uživo gledala 2011. godine, kada ju je u Dizeldorf doveo njen unuk. Od tada je veoma poluplarna među evrovizijskim fanovima, a počasni je član kluba ESC Nemačka, koji je pored OGAE Nemačka član OGAE Internešnal.

Oma Ela, svoj 105. rođendan proslavlja ovih dana u Ambergu. Povodom rođendana ovog veoma specijalnog OGAE člana, biće priređen evrovizijski koncert u Amberg Congress Centrum dvorani, a nastupiće azerbejdžanska predstavnica iz Kopenhagena Dilara Kazimova.

Srele smo se nekoliko puta u Kopenhagenu i veoma mi je draga. Volim njenu pesmu i radujem se što ću je videti na svom rođendanu. Potpuno sam oduševljena što će pevati za mene, rekla je Oma Ela.

Veoma sam počastvovana pozivom. Kada sam je prvi put videla moje srce je zaigralo. Ona je tako slatka i šarmantna. Obećavam dobru zabavu povodom njenog 105. rođendana, rekla je Dilara.

Pored Dilare, na zabavu je pozvan i muški deo pobedničkog dueta Pesme Evrovizije u Dizeldorfu 2011. Eldar Gasimov.

OGAE Srbija želi srećan rođendan Omi Eli!