DC-Danzaljubljenih-TVStill-FoodCourt-720x567px

Speed dating za Dan zaljubljenih!

Na Dan zaljubljenih, 14. februara, održaće se zanimljiv i uzbudljiv događaj pod nazivom Speed dating u centralnom atrijumu šoping mola Delta City u Beogradu. Ovaj nesvakidašnji događaj, koji kod nas nije realizovan do sada na ovaj način, organizuju Delta City i OGAE Srbija. Ovo je nastavak uspešne saradnje našeg Udruženja i Delta City-ja, koja se do sada ogledala u organizaciji evrovizijskih karaoka, a koje će se i ove godine održati u maju mesecu.

Speed dating je brz, uzbudljiv i interesantan način da upoznate srodnu dušu i odlična prilika da upoznate osobu suprotnog pola za ljubav ili prijateljstvo ili jednostavno da provedete uzbudljive trenutke sa novim ljudima koji dele vaša interesovanja.

Gost večeri biće pevač Ivan Petrović, učesnik takmičenja Prvi glas Srbije, koji će otvoriti događaj. 

Prvih 20 devojaka i mladića, dobija privilegiju da učestvuje u jednistvenom naizmeničnom brzom upoznavanju za Dan zaljubljenih 14. februara u 16:30 časova u centralnom atrijumu Delta City-ja!

Vašu prijavu možete poslati putem interneta OVDE, gde možete naći i pravila za učešće, ili se lično možete prijaviti na Info pultu Delta City-ja. Budite među prvima, jer tako imate velike šanse da baš vi budete deo ovog jedinstvenog događaja. Očekuju vas vredne nagrade!

Prijave traju do 13. februara!

Srećno!