Foto: ORF/Ali Schafler
Foto: ORF/Ali Schafler

Javno gledanje Evrosonga širom Austrije

Austrijski javni servis ORF je pozvao ugostitelje i organizatore širom zemlje, da budu deo Pesme Evrovizije i organizuju javno gledanje ovog muzičkog takmičenja. Mada se samo takmičenje održava u bečkoj gradskoj dvorani Wiener Stadthalle, najveći zabavni televizijski šou na svetu bi trebao da se prati na javnim mestima širom Austrije. Zainteresovani se mogu javiti ORF-u do 15. marta, kako bi kasnije dobili brendirani paket u svrhu promocije takmičenja i prenosa.

U svakoj austrijskoj pokrajini ORF će organizovati najmanje po jedno javno gledanje oba polufinala, 19. i 21. maja, kao i finala 23. maja. Regionalni studiji ORF-a, organizovaće specijalan program, delimično u saradnji sa tržnim centrima, a delimično sa prestonicama pokrajina. Ipak i pored toga, ideja je da i ugostitelji i kulturni centri omoguće prenos manifestacije za svoje goste i na taj način im ponude jedinstveno iskustvo tokom najvećeg muzičkog takmičenja na svetu. Radi podrške „Mi smo Pesma Evrovizije“ raspoloženju, ponudiće im se brendirani paketi koji će doprineti savršenom ambijentu za ovu priliku. Mali paket po ceni od 500€ (neto), biće namenjen emitovanju za najviše 200 ljudi, a veliki po ceni od 1500€ (neto) za mesta na kojima će se okupiti više od 200 ljudi. Oni će pored dekorativnog materijala uključiti licencu za pravo emitovanja oba polufinala, finala i različitih tematskih programa u produkciji ORF-a, kao i USB memoriju sa videom dobrodošlice od strane voditelja takmičenja, Mirjam Vajhselbraun, Arabele Kisbauer i Alise Tumler. 

Kako u Austriji živi dosta Srba, preporučujemo i našim gastarbajterima koji drže ugostiteljske lokale, da se uključe u ovaj program ORF-a, okupe naše ljude i podrže predstavnicu Srbije, Bojanu Stamenov. Prijava se vrši putem PRIJAVNOG FORMULARA. Za više informacija kontakt email je julia.breitkopf@orf.at.

Sve uslove na nemačkom jeziku sa detaljima o dekorativnom materijalu uključenom u pakete možete pročitati klikom OVDE.

Foto: ORF/Milenko Badzic

Foto: ORF/Milenko Badzic

Izvor
  • ORF