Genealogy

Jermenija: Poznat je četvrti član grupe Genealogy

Stephanie Topalian je četvrti član sastava Genealogy, grupe koja je oformljena isključivo za potrebe ovogodišnjeg predstavnika Jermenije na Pesmi Evrovizije u Beču. Stephanie živi u Japanu i ona je predstavnik azijskog kontinenta u sastavu benda Genealogy, koji broji još pet članova od kojih su nam tri već od ranije poznata, a to su: Essaï Altounian (Evropa), Vahe Tilbian (Afrika) i Tamar Kaprelian (Amerika). 

Stephanie Topalian

Stephanie Topalian ima magičan glas i njen širok dijapazon vokala je očarao mnoge njene fanove u Japanu. Stephanie je pevačica, tekstopisac i glumica sa trenutnim boravištem u Tokiju. Obdarena mnogim umetničkim talentima, rano je zaključila da je muzika njena strast i idealan posao kojim želi da se bavi u životu.

Pozdrav svima, da to sam ja, upravo ja sam 4. izvođač grupe Genealogy koja će predstavljati Jermeniju na Evrosongu u Beču. Veoma sam počastvovana da budem deo projekta. Za mene je ovo san, u mogućnosti sam da predstavim i Jermeniju i Japan na najvećem muzičkom takmičenju na svetu. Muzika i moji koreni su jako dragocena stvar za mene. Učiniću sve za dobrobit našeg tima. Hvala svima koji mi u ovom momentu pružaju podršku, ovo je tako nestvarno i jako sam uzbuđena zbog cele ove priče, i pogodite šta? Već sam doputovala u Jermeniju!

 

StephanieStephanie Topalian rođena je 5. avgusta 1987. godine, od majke japanke i oca poreklom iz Jermenije, u Los Anđelesu, Kalifornija. I pored činjenice da je rođena u Sjedinjenim Državama, a živi u Japanu veoma je posvećena i vezana za Jermeniju – njeni baka i deka, poreklom iz Jermenije, preseljeni su iz Libana u SAD.

Stephanie Topalian je počela da peva sa 13 godina, dok je već sa 19 godina napravila svoj prvi debi u Japanu od strane SME Records-a (Sony). 49. Japanske dodele nagrada, 2007. godine, donele su joj titulu najboljeg novog izvođača, da bi nakon toga izdala dva albuma. Njen prvi i drugi singl „Kimiga iru kagiri“, kao i „Because of you“ postali su muzika za animirane filmove. Početkom 2008. godine njen singl „Friends“ postao je tema za animiranu seriju Gundam 00. U to vreme pesma je dostigla top 10 na japanskoj rang listi najslušanijih pesama. Kao glumica debitovala je u filmu „Pride“ 2009. godine, a 2014. godine dobija ulogu u filmu „Tokyo Tribe“.

Ostalo je još da saznamo imena dva člana grupe Genealogy od kojih je jedan izvođač iz Australije, a poslednji član čije ćemo ime saznati dolazi baš iz Jermenije.

genealogy4

3. marta saznaćemo ime petog člana grupe Genealogy. Jermenija će sa pesmom „Don’t deny“ nastupati u prvoj polovini prvog polufinala Pesme Evrovizije, koje je na programu 19. maja.