Bojana-Graja

Bojana Stamenov i Vladimir Graić govore za OGAE Srbija

Predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije Bojana Stamenov i kompozitor naše pesme Vladimir Graić, organizovali su druženje sa tviterašima, u vinariji Grape u Dositejevoj 13 u Beogradu.

OGAE Srbija, kao i uvek, prati aktivnosti naše predstavnice, a sada smo sa Bojanom i Grajom razgovarali o pripremama za Beč, snimanju verzija pesme Beauty never lies na nekoliko jezika, remiksima, a Bojana i Graja nam otkrivaju ko se nalazi u kreativnom timu Srbije, kao i ko će biti prateći vokali. Ekskluzivno Bojana je za naš sajt otpevala i deliće pesme na francuskom, španskom i nemačkom jeziku.

Pogledajte intervju sa Bojanom Stamenov:

Pogledajte i delić celokupne atmosfere. Autor fotografija: Aleksandar Pešić.

Kompozitor pesme Beauty never lies, Vladimir Graić, za naš sajt govori različitim verzijama pesme, remiksima, ali i o celokupnim pripremama. Pogledajte prvi deo intervjua, a zbog tehničkih problema, drugi deo pročitajte u pisanoj formi.

Grajo, možeš li nam reći nešto o timu koji će raditi sa Bojanom?

-  Tim je spoj iskustva i znanja. To su ljudi koji imaju puno evrovizijskog iskustva i uspeha na takmičenju. Kada su prateći vokali u pitanju, trudio sam se da odaberem profesionalce, od kojih su neki već nastupali na Evroviziji, kao što je Saška Janković, koja je bila prateći vokal Milanu Stankoviću i Nini, Sanja Bogosavljević je bila sa Beauty Queens sa Marijom kada smo pobedili i sa Ninon takođe. Oliver Katić je nastupao na nacionalnom izboru 2010, a Marko Nikolić je jako talentovan muzičar koji svira čak 7 instrumenata i koji živi i radi u Beču, tako da će nam on biti jako koristan kada odemo tamo.

Šta nas očekuje u Beču?

- Uh… puno toga. Imaćemo promociju Srbije i sada vredno radimo da pronađemo lokaciju gde će to biti. Trudimo se da to bude lokacija koja na kojoj će se gosti osećati prijatno, a spremamo i neko iznenađenje u vidu žive svirke.

Grajo, hvala ti na razgovoru.

- Hvala vama puno!