OGAESrbija-11god

OGAE Srbija slavi 11 godina postojanja

OGAE Srbija, organizacija koja se bavi promocijom Pesme Evrovizije, našeg predstavnika i srpske muzike u Evropi i svetu, danas slavi 11 godina postojanja.

Na današnji dan pre 11 godina smo upisani u registar nevladinih organizacija, tada kao OGAE Srbija i Crna Gora, a nakon prestanka postojanja Državne zajednice Srbija i Crna Gora, 2006. godine, naša organizacija dobija svoje današnje ime OGAE Srbija. Punopravni smo član velike međunarodne organizacije OGAE International koja broji 42 članice širom Evrope i sveta.

Za 11 godina postojanja, ostvarili smo brojne rezultate, a aktivno učestvujemo u promociji našeg predstavnika i Srbije na Pesmi Evrovizije.

Danas je OGAE Srbija prepoznatljiva i priznata organizacija u Srbiji i Evropi, koja se može pohvaliti odličnom saradnjom sa našim evrovizijskim timom i Radio-televizijom Srbije, kao nosioca projekta Pesme Evrovizije kod nas.

Posebno smo ponosni na ponovno aktiviranje našeg internet portala www.evropesma.org, koji je za manje od godinu dana postao vodeći sajt na temu Pesme Evrovizije u regionu. Naš FORUM beleži 7 godina postojanja i zasigurno možemo reći da je najbolji i najposećeniji forum fanova Pesme Evrovizije u Srbiji i regionu.

Ako si i ti fan Pesme Evrovizije, OGAE Srbija je pravo mesto za tebe. Priključi se našoj organizaciji na lak i jednostavan način.