Bojana-Stamenov-koncert-4-1

Bojana oduševila publiku u Sava centru

Srpska predstavnica na Pesmi Evrovizije u Beču, Bojana Stamenov, kako je mnogi naši mediji nazivaju srpska Areta Fenklin, održala je sninoć spektakularan koncert u beogradskom Sava centru pod nazivom Beauty never lies.

Opuštena i raspoložena, Bojana se pred izlazak na scenu družila sa predstavnicima medija. Na poziv publike koju su činile sve generacije, sa osmehom na licu i u dugoj haljini sa printom u formi žutih i crvenih paprika i sa tradicionalnim opancima, pevačica je izašla na binu.

Nastup je otpočela numerom Ceo svet je moj koja je izazvala ovacije kod publike. Prisutnima se obratila rečima:

Dobro veče svima, dobro došli na proslavu uspeha, koji smo moj tim i ja ostvarili u Beču. U iščekivanju albuma, večeras idemo na malo putovanje putem muzike koju sam volela da slušam - rekla je Bojana.

bojana-stamneov-1-twitter

Raskošnim glasom već prvim stihovima pesme Baj baj očarala je publiku. Usledila je numera Seti se naše ljubavi, pevačice Bisere Veletanlić. Ipak, najveće ovacije kod prisutnih Bojana je postigla numerom Natural women. Na sceni se, zatim, pojavila njena prva gošća sa kojom se takmičila za odlazak na Pesmu Evrovizije, Danica Krstić. Ona je otpevala pesmu Suze za kraj.

Pored Danice, na sceni „Plave dvorane“ nastupila je i naša evrovizijska pobednica iz Helsinkija Marija Šerifović, koja je uz ogromne ovacije publike izvela pesme U nedelju i Bol do ludula, zatim grupa Vocal 5 koja je publici poklonila jednu pesmu. Čarobnim glasom u narednim minutima Bojana je uz neprekidni aplauz publike izvela čuvene hitove Roberta Palmera i pevačice Pink.

marija-šerifovic-1

Posebno iznenađenje Bojana je publici priredila kada je u akustičnoj atmosferi svirajući gitaru sa svojom rođenom sestrom Tijanom Stamenov otpevala pesmu More, more.

Bojani su se pred kraj koncerta pridružili i trubači Bobana Petrovića, ali i hor Čarolija, a publika je na ovom neobičnom krstarenju kroz razne muzičke stilove mogla da uživa u pesmama Arete Frenklin, Džejmsa Brauna, Vitni Hjuston, Stivija Vondera, Bitlsa, grupe K2 i Josipe Lisac

Bojanu su na ovom čudesnom putovanju, koje je trajalo oko dva i po sata, pratili prateći vokali Saška Janković, Sanja Bogosavljević i Oliver Katić, a koncert je završila pesmom Beauty never lies, sa kojom je u Beču osvojila 10. mesto.

Bojana-Stamenov-koncert-9-1

Posle spektakularnog koncerta u Sava centru, Bojana Stamenov ekskluzivno za Moju TV govori o prvim utiscima:

Presrećna sam, puno mi je srce! Drago mi je da je sve prošlo kako treba, i da je publika istinski uživala. Kada vidite toliko ljudi koji su došli samo zbog vas, osećaj je predivan. Posebno mi je bilo drago kada sam u publici videla Đorđa Marjanovića, kao i ostale starije kolege, koji su bili tu da me podrže, rekla je Bojana za Moju TV.