Foto: Kristijan Teodorov
Foto: Kristijan Teodorov

Kaliopi predstavila Donu

Večeras je makedonska predstavnica Kaliopi predstavila svoju evrovizijsku pesmu „Dona“ u specijalnoj emisiji emitovanoj na prvom kanalu MRT-a. Autor muzike i aranžmana je Romeo Gril, dok je tekst napisala sama Kaliopi. Kaliopi će Donu u Stokholmu otpevati na makedonskom jeziku.

Kaliopi (Foto: Kristijan Teodorov)

Kaliopi (Foto: Kristijan Teodorov)

Voditelji programa bili su Kaliopi i poznata tv lica, Aleksandra Jovanovska i Marko Mark. Kao gosti nizali su se učesnici lokalnih pevačkih takmičenja koji su pevali Kaliopine pesme, što su učinili i večeras, između ostalih David Temelkov i Trajče Georgiev, koji su bili finalisti X Faktora i Pinkovih zvezdica.

Verovatno najveće iznenađenje za Kaliopi bile su video poruke od čak trinaest ovogodišnjih predstavnika. Kaliopi su mnogo sreće poželeli Amir iz Francuske, Dami Im iz Australije, Poli iz Bugarske, Minus One sa Kipra, Deen i Dalal iz Bosne i Hercegovine, Freddie iz Mađarske, Džejmi Li iz Nemačke, Greta Salome sa Islanda, Manuela iz Slovenije, Ivan iz Belorusije, Rajka iz Švajcarske, Zoi iz Austrije i Serhat, predstavnik San Marina.

Kao što vam je poznato, ovo će biti drugi put da Kaliopi predstavlja Makedoniju na takmičenju za najbolju pesmu evrovizijskog takmičenja. U Bakuu 2012. je sa pesmom „Crno i belo“ zauzela 13. mesto. Sada vam predlažemo da poslušate pesmu „Dona“ i kažete nam da li očekujete da Kaliopi ostvari najbolji rezultat za Makedoniju ikada.