ESCShop_kolekcija2016

Nova sezonska kolekcija u evrovizijskoj prodavnici

Zvanična evrovizijska prodavnica Eurovision Shop (shop.eurovision.tv) je onlajn prodavnica koja nudi različitu robu (diskove, zvanične ESC programe, odeću, magnete, šolje itd) sa evrovizijskim motivima. Pored proizvoda sa generičkim logotipom Pesme Evrovizije, svake godine je u ponudi i posebna sezonska kolekcija. Možete kupiti kape, kačkete, šalove, majice, šolje, priveske, magnete za frižider, jastučiće i druge proizvode sa evrovizijskim logotipom sa švedskom zastavom, odnosno sa grafičkim motivima ovogodišnjeg takmičenja i sloganom „Come Together“.

ESC2016_official-cd-coastersVeć sada možete poručiti zvanični dvostruki CD Pesme Evrovizije 2016, koji izlazi 22. aprila. Ukoliko ga sada poručite, uz CD ćete besplatno dobiti set od 10 podmetača za čaše. Cena CD-a sa pdv-om je 19,95 evra (za zemlje EU), odnosno 16,76 evra bez pdv-a (ostale zemlje). Te porudžbine biće poslate 21. aprila, što znači da ćete na vreme i među prvima imati ovo izdanje u svojim rukama.

Takođe, u ponudi evrovizijske prodavnice su crni baloni brendirani sa logotipom Pesme Evrovizije 2016, tako da ćete moći da okitite vaš dom u evrovizijskom duhu, okupite društvo i zajedno pratite prenos takmičenja i navijate. Trenutno se može kupiti i švedska zastavica na štapu, napravljena od trajne tkanine, a uskoro će u ponudi biti i zastave ostalih zemalja učesnica. Artikli se prodaju zasebno, ali i u fan paketima pri čemu možete dodatno da uštedite ukoliko želite da imate sve ono što je u njima.

ESCshop_Serbia

Članovi OGAE Srbija imaju stalan popust od 10%, koji se obračunava na zbirnu vrednost robe i poštarine. Da bi taj popust bio obračunat, neophodno je uneti kôd kupona u predviđeno polje (Discount Codes) na stranici na kojoj se nalazi sadržaj vaše korpe (Shopping Cart). Ovaj kod čine vaše prezime tačno onako kako je napisano na članskoj kartici i oznaka članske kartice, razdvojeni razmakom (npr. ako je prezime Petrovic, a oznaka SER1F0000, kod koji treba uneti je Petrovic SER1F0000).

Nakon što odaberete zemlju, štiklirate način isporuke i unesete kôd, biće vam prikazan tačan ukupan iznos na predračunu. Ukoliko se isporuka vrši u zemlju članicu EU, biće obračunat PDV po nemačkoj stopi od 19%, a ako robu primate u nekoj drugoj zemlji, uključujući Srbiju, PDV neće biti obračunat. Ipak, kao i za bilo koju drugu robu koju poručujete iz inostranstva, mogući su troškovi carinjenja, slanja na carinski pregled, odnosno naknadnog obračunavanje PDV-a u vašoj zemlji, a u zavisnosti od vrednosti robe.

Kupovina je moguća platnim karticama Visa i Mastercard, kao i putem PayPal-a. Isporuka se vrši iz Nemačke, tako da ako robu primate u Srbiji, do 2kg težine isporuku će obaviti nemačka pošta, a za teže pošiljke je zadužen DHL.

Cenovnik poštanskih troškova

Do 0,5 kg: 7,5 €
0,5 kg – 1 kg: 12,5 €
1 kg – 2 kg: 17,5 €
Iznad 2 kg: 25 €

Rok isporuke za evropske zemlje je 4-12 radnih dana.