Sanja Vučić (Foto: RTS)
Sanja Vučić (Foto: RTS)

Sanja Vučić u Pop karuselu

Sanja Vučić, predstavnica Srbije na 61. Pesmi Evrovizije u Stokholmu, večeras je gostovala u emisiji Pop karusel Prvog programa radio Beograda.  Sanja je još jednom pokazala svoje oduševljenje što je izabrana da predstavlja Srbiju i obećala da će dati sve od sebe da nas dostojno predstavi. Želi da pokaže svoju energiju na velikoj sceni i dodaje „što je više ljudi, ja sam luđa“.

Katarina Epštajn

Sanja će se za naklonost publike i stručnog žirija 42 zemlje boriti kompozicijom Goodbye Ivane Peters, koja je i tekstopisac numere. Aranžman potpisuju – za simfonijski orkestar Ivan Ilić, dirigent Big benda RTS-a, a za programing Uroš Marković. Pesma Srbije za Evropu biće predstavljena u subotu, 12. marta od 21 čas na Prvom programu RTS-a.

Pop karusel je emisija iz domena popularne kulture, koja se emituje radnim danima od 18 časova. Kosmopolitizam, kulturna razmena, lepa energija kroz informacije iz kulture i savršena muzička matrica, odlika je ove emisije koju vodi Katarina Epštajn.

Poslušajte šta je Sanja još rekla o sebi i svojim planovima!

[TS_VCSC_HTML5_Audio audio_mp3_source=“true“ audio_mp3_local=“17816″ audio_ogg_source=“true“ audio_fixed=“false“ audio_fixed_position=“bottomleft“ audio_fixed_adjust=“0″ audio_fixed_switch=“toggle“ audio_fixed_show=“true“ audio_fixed_width=“250″ audio_fixed_height=“140″ audio_theme=“maccaco“ audio_bar_only=“true“ audio_volume=“90″ audio_auto=“false“ audio_stop=“true“ audio_loop=“false“ audio_share=“true“ content_tooltip_position=“ts-simptip-position-top“ tooltipster_offsetx=“0″ tooltipster_offsety=“0″ audio_logo_show=“logonone“ audio_logo_position=“topleft“ audio_logo_height=“50″ audio_logo_opacity=“50″ margin_top=“10″ margin_bottom=“10″]
Izvor
  • Radio Beograd 1